tirsdag den 27. november 2007

Blomster, øl og jul

Det er det mærkeligste man nolge gang skal lave nå man får en bestillingsopgave. Her skulle jeg lave et kort til et ægtepar og jeg skulle have nået med øl, blomster og så skulle det også være et julekort.
Mange forskellige ideer har været igennem mit hoved og pludselig kom jeg på flasken som jeg havde set i Scrapbooking m.m.
Kort er dobbelt, har fået en masse guld embossing og svært.
Kortet faldet i god jord og der er bestille på flere kort med øl som emme.

Så har jeg også vise lidt flere julekort.




søndag den 25. november 2007

Julen 2006

Julemanden kom med masser af gaver til alle. Nej, vi har nu ikke en eller anden julemand til at kom med gaven, men titel passende godt til papiret med den hyggelige julemand fra My Minds eye. Billeder har været vendet og flytte mange gang da jeg gerne ville have alle 6-7 billeder på LOét og julemanden skulle stadig kun se.
Mine søde niecer har taget opstille foran vores super høje juletræ (tror det var 3,4 m). Igen papir fra My Minds eye, snefnug og bogstaver er emboss med guld.

Mit yndeligs julepynt, min julekone. Julekone har jeg fået af min moster før hun død pludslig. Min moster har selv malet hende.
LO er lavet i Bacis Grey. Billedet er belagt med en overflade af små glaskulge.

søndag den 18. november 2007

YES - så komme den

Julemåneds pakken fra Magnolia kom endelig igår, lørdag og hele weekenden er næsten kun gået med at stemlpe, male og lave kort. Her er de første resultater.
Stemlperne er rigtigt søde, og både alle pengene og vente tiden værd.

Det er absolut ikke sidst gang jeg bestil månedspakke fra Magnolia.

onsdag den 14. november 2007

Bliver man blive inspireret i det rode ?????

Sad lide og tænke på om jeg ikke skulle lave et par kort inden aftenmaden, men jeg roder rigtig meget efter igår, hvor jeg fik lavet lidt julekort. Nu er det jeg tænker, kan jeg over hovedet overskue at lave nået i det rod ??? Det skal siges det er den pæne dele af bordet, der er på billedet. Resten af bordet ligger under 15 - 20 cm rode.
Men kortene fra igår kan jeg da vise frem. Det blev til 2 stk. i bacis Grey og Karen Marie papir. Jeg har lide fået lidt nye stemlper hjem fra USA, bl.a. Clear stamps fra Bacis Grey. Postmærke stemlpe på kortet herover er fra det sæt stemlpr fra Basic Grey.

Nå, jeg må helle komme i gang med dagens produktion. ;o)
Hyggeligt at I kikke forbi.

lørdag den 10. november 2007

Efterår - BOM 15


Jeg elsker træernes flotte farver. At plukke og samle ælber, kastanjer og andre frugter fra træerne og pynte med dem i hyggelig kurve og skåle. Men jeg hader der er mørket om morgen, at det er koldt og blæstende.
Billedet af mig er taget af Pialine på vores hyggelige tur til Helsingborg´s scrap og stemlpe messe. De andre billeder er fra min hyggelig lille gårdhave.
De flerst af materialer kommer fra min lækker månedspakke fra Mosh Posh.
Forsæt godt efterår til jer alle.

mandag den 5. november 2007

Mit første LO

Pu ha, jeg har godt nok tænket længe over det. Men jeg er også modig og vil vis jer mit al første LO frem. Det er lavet i februar 2006. Billederne er fra min dejlige kolonihave, som jeg havde i 16 år. Jeg har da haft gang i lidt af hver. Men jeg tror alle materialerne er købt i Panduro.

Nået nyt kan jeg desværre ikke vis frem. Jeg har gang i flere ting, men da jeg skulle lave bare lidt af det færdig her i weekend, træk det gode vejr mig udenfor. Så nu er haven vinterklar, god cykel- og gåturer er det også blev til.

Ha en god uge.