lørdag den 29. december 2007

live - laugh - love

I julegave har jeg fået (af mig selv) dette lækker sæt skumstamlper fra Lisa Bearnson. Jeg fik hele 75 stemlper for ca. 250 kr. incl. porto. Et super køb. Dem har jeg leget med her i juledagene i mellem mad og julegodter. (P.S. har ikke tag på, tvært i mod). På LOét her over har jeg leget med hvid og rød farve og til sidst stregt det hele op med en zig pen i sort.

Håber I har nået alt det I skulle i 2007 for nu er det snart slut. Jeg har en ting jeg gerne skulle være færdig med her i 2007. Ja , det skulle have været færdig for længde siden. Jeg har arbejdet de sidst dage med et konfirmationsalbum. Konfirmationen var i maj, så nu SKAL jeg have det færdig.

mandag den 24. december 2007

Glædelig jul til alle bloglæser

Nu har julefreden endelig indfunde sig har i Tune. Kartoflerne til de brunekartofler er kogt og pillet (det er min opgave til juleaftn hver år), gaverne er pakket ind og det hele ligger klar til jeg i eftermiddag tag til jul hos min bror og hans familie.

Jeg ønsker en glædelig jul til alle mine læser her på bloggen og 1000 tak for alle i rare, søde og dejlige kommentar her på bloggen. Som en lille julegave får I min bedste juleopskrifte på vaniljekranse.

Mange juleknus Connie :o)

mandag den 17. december 2007

Fakta

Som jeg lovede tidligere kom her 2. dele af BOM 17. Ja, helt 2. dele er det ikke, men af begivenheder der er sket for mig i år er min gastik bypass operation den størrest begivenheden i det år.
Den 3. januar begyndet jeg at tabe mig, da jeg skulle tabe 8 kg før jeg kun blive operere. Den 14. maj havde jeg tabt 13,3 kg og blev opereret. Idag 7 måneder efter operation og næsten et år efter jeg statede har jeg tabt 46,8 kg ialt. Det er fakta.
Det er skal sket i hovedet er desværre ikke med. Men jeg kan da godt se den stor forskel på de 2 billeder på LOét.

Glædelig 17. december alle sammen.:o)

søndag den 16. december 2007

Din 1. jul

Da jeg hænget julepynt op og samtidig rydde op og ud i pynten faldt jeg over billedet på dette LO. Billedet sad i et julekort, jeg har fået for 9 år siden fra min kusine og hendes søn Benjamin. Da Benjamin nu er næsten 10 år gamle, synes jeg billedet skulle frem i lyset igen og scrappes.
Jeg er gået lidt agurk i emboss snefnug og hele 20 brads.
I onsdag læret Annette (fra Dreampapers) mig at lær denne flot stjerne til vinduer og jeg har nu fået lvet hele 3 af slagten til vinduer i køkkenet. Det ser super godt nu og var rigtigt nemt.
Forsæt god 3. advents søndag.
Nu mangler jeg kun en gave.

lørdag den 15. december 2007

Solnedgang ved Kalundborg

Her i det mørke december, kan man godt komme til at savende solen. Der er heldigvis kun en lille uge til at lyses begynder at blive stærker dag for dag.
Billederne på LOét er taget i Kalundborg, ved Refsnæs synscenter, hvor jeg var på koloni i efterårsferien med mit arbejde.
Ha´en god 15 december alle sammen. :O)

tirsdag den 11. december 2007

Gaveæsker

Idag er jeg blev færdig med en flok tændestiksæsker, som skal brugt til nogle små julegaver. Jeg har igen brugt de små søde Penny Black stemlper, den gang med en flok syngende muse. De er blevet pynte yderligere med et Autumn Leavers stemlpe og en QK gren med sløjfe.
Til højre ses bagsiden med både et Penny Black stemple og et Autumn Leaves. Nu skal de bare pakkes flot ind i cellofan, så er gaveækserne færdig.
Forsæt god juleuge.

mandag den 10. december 2007

Julen spreder sig


Weekenden er her i huset blev brugt på at få julen til at sprede sig over det hele. Jeg har pynt op både inde og ud, købt gaver (er dog ikke færdig med det), købt juleblomster, gjort julerent, bagt boller og jeg kun bleve ved.
Det er dejligt med alt den engeri jeg har og hygger mig med alle gøremålene i nu. Er end da begyndet at synge julesang, desværre er jeg rigtig dårlig til at husk teksten så det er ingen hør mig.
Ha en god juleuge alle sammen.;o)

fredag den 7. december 2007

BOM 17 - MIT 2007

Endnu et BOM til udfordring på Dreampapers. Dengang om begivenheder jeg vil huske 2007 for. Den regnfuld sommer, da jeg sne inden her i Tune og ikke kunne komme på arbejde i 2 dage, ScrapEvent og messerne i Helsingborg, Kolonitur i efterårsferieen og selvfølgelig også Cathrine´s(min niece) store dag, da hun blev konfirmerter.
Af jer der kender mig tænker I nok, at jeg har glemt en meget større begivenheder i mit liv, men det har jeg ikke. Der kommer et helt LO om det en fra dagene, så hold øje med siden.;o)

Tak for de dejlige kommentar omkring min nye karriere.

torsdag den 6. december 2007

Julehygge

Tror lide jeg var færdig med julekort for i år, men nej der var lide en til der skulle have kort. Men jeg har da fået lavet en tænkestik æske også, med de søde små stemlper fra Penny Black. Æsken er bare 5,5 x 7 cm, så det var en dejlig lille ting at lave.

Ked mig det gør jeg ikke. I fredags opsag jeg mit job og efter jul, skal jeg til at læse til SOSU-hjæper, det glæder jeg mig meget til.