fredag den 29. februar 2008

Julekort for februar

Ja, ja, jeg har huske at lave julekort her i februar. De blev nu lavet i sidste weekend, men jeg er startede i praktik i denne uge, så jeg har dårlig haft computeren åben her hele ugen, da jeg har været død træt.
Til kortene har jeg brugt det samme stemlpe fra Magnolia, men synes selv jeg har fået 2 forskellige kort ud af det. Papir, snefnugstemlper og poststemlper er fra Bacis Grey, det dejligt GOD JUL stemlpe er fra Dreampapers.
God Weekend;o)

mandag den 25. februar 2008

SQ 2008 opgave 3 + 4


Her er mine bidrag til SQ 2008 hos MultiScrap.


Opgave 3 var en skitse og LOét skulle have nået med kærlighed at gør. Det med kærligheden fik mig ud i en større scrapkrise. Så fik jeg tilsidst valgt disse 3 næsten ens billeder, fik dem klister på og så gik jeg i total scrapkrise. LO lå i over en uge før jeg tilsidst bare puttede pynten på.

Opgave 4 blev lavet midt i krisen og var på vej ud af vinduet var det flere gange, min stakkels mormor ringet midt i, at jeg opdaget at karton skulle være 12" x 12" og ikke den lille matte under det mindste billede. Tænk så fik jeg flerst stemmer og vandt opg. 4.

1000 tak for stemmerne.

søndag den 24. februar 2008

Stemlpeopbevaring, del 2

Her er det færdig resultatet til opbevaring af mine Magnolia stemlper. Æsken, der er 20 x20 cm, er først malet med mørke brun acryl maling, beklædt med Bacis Grey papir og pynte med de diverse stemlper, blomster og brads.


fredag den 22. februar 2008

Stempleopbevaringen, del 1












Jeg har lændge arbejdet på at lave en opbevaringen til mine stemlper. Efterhånden som projektet tog form, opdagede jeg, at der kunne være mine Magnolia stemlper den indkøbet kasse. På små kort, 10 x 18 cm, har jeg stemlpet og farvelagt hver og en Magnolia stemlpe, hvor efter kortene er blevet lamineret. Stemlperne sidder, så fint på bagsiderne af kortene.

Kassen til stemlper kommer om nolge dage, mangler bare det sidste.

God weekend.

mandag den 18. februar 2008

Forårstegn

Historien om disse billeder på LO her er lidt sjov. Sidste år, jeg tror det var i påsken, var Benjamin og jeg en tur på Exprimentarium, det var jo alletiders mulighed for at får taget nolge billeder af Benjamin. Men nej, han skulle ikke med på nolge billeder, så jeg fik taget nolge dårlige billeder af dinosaorer. På hjemmen vejen spørge ungen, så om jeg ikke vil lave sådan en billede side (LO) af ham og dinoerne??????
Så var jeg måtte fortælle ham, at det kun jeg jo ikke da han ikke vil have taget billeder. Efter lidt tænkerig, fik jeg billederne af ham og forårsblomsterne. De blå skulle dufte rigtig godt.

Ha en go`dag.;o)

tirsdag den 12. februar 2008

PLaystation 2


I mens jeg holder scrapfridage har jeg et LO jeg har lavet for et stykke tid siden, at vise frem.
LO er fra Frederikkes fødselsdag, hvor det størst ønske var en Playstion og spillet singstar. Hun er selv rigtig god til at synge, men det ER resten af familien IKKE. ;o)

søndag den 10. februar 2008

Ingen inspiration


Jeg har slet ingen inspiration i denne weekend. Er start på opg. 3 til SQ 2008, men det vil over ikke. Idag vil jeg så deltage i cyber crop på The Scrap Cat, men her er det bare blev til dette en og alene bogmærke. Tror jeg pakker væk og tag et par scrap fri dage. :O(


torsdag den 7. februar 2008

Pirat kort


Dette kort herovre er lifte fra Linda Muhren.

Her er e lille flok drenge kort. De 2 af dem er bestilningskort til et par små drenge og det sidste kort opstod lidesom af resterne.
Bemærke Tillykke stemlpet på kort lide her over. Det er en stemlpe fra Dreampapers, som jeg har standse ud med en punch. LIdt sværte til kanten og på syet med en knap.


mandag den 4. februar 2008

Rent maleri

Så har jeg igen leget. Dengang har jeg leget med en af de nye paintables fra Prima. Det er lidt så en malerbog for voksne. Mønster er tegnet op og så skal man bare farver løst. Jeg har brugt min water color pencils fra Faber-Castell og lidt vand. Det lyseråd mønster har desuden fået 3d lak og sugar glitter fra Doodlebug.
På billedet er det mig 4½ år gamle og super stolt over min prinsesse kjole.