onsdag den 28. maj 2008

YES- nu er jeg færdig

Nu er jeg endelig færdig med div. foreskellige skriftlige opgave i forbindelse med mit praktikperiode og jeg har BESTÅET med flot udtalelser. På fredag er jeg færdig på praktikstedet og skal begynde på skolen igen. Jeg glæder mig helt vildt til at begynde på skolen igen.
Kort herover er lavet til min vejleder. Stemlpet er fra Whipper Snapper.
Her et kort som længde har været næsten færdig. Men Roskilde sygen har taget håndt på kræftene og jeg er stadig meget træt. Ja, tænke jeg er så træt, at det ikke en gang irritere mig, at jeg ikke for scrap. Så er man da syg.

Kort her er et omlavet kort. min kusine bestillet et kort til en 40 års fødselsdag, så jeg har bare lavet kort her lidt om.
Tak fordi I stadig kikker forbi, selv om jeg ikke lavet andet end at sove.

torsdag den 22. maj 2008

søndag den 18. maj 2008

Haven i maj

Det LO fik jeg lavet til en hyggelig Pinse-scrap dag hos Charlotte i Himmelev i mandags. Jeg har ellers ligge underdrejet af Roskildesyg hele Pinsen og en del af den uge, så jeg var ikke til så meget i mandags. I onsdags (til freescrap i DP) fik jeg tilføje ligt doodling og et par fugle til den lidt tomme LO. De lækker doodlinger er fra Prima (Build-a-Swirl).

tirsdag den 13. maj 2008

Efterlystning!!!!

Jeg er vild med det ternet baggrundspapir fra Pink Paislee. Mon man kan få det her hjem?? Jeg fik bare købt et enkelt sølle stykke, da jeg var i Helsingborg, men jeg ville gerne have et par stykke til, da jeg er vild med det.

torsdag den 8. maj 2008

Mit første ....

Mit første criss cross kort blev et konfirmationskort til Nanna. En sjov opgave som skal prøves igen, men jeg synes dog man bruger rigtig meget papir til opgaven.
Den lille "charms" på forsiden af kortet er et datostemlpe, som er stemlpet på krympeplast + et dies cut af et 4 tal, også i krympeplast. Begge dele er krympet og limmet sammen og blevet til den sød lille "charms".
Indenmadens forside

Og bagside.

mandag den 5. maj 2008

Total ferie

Det har været næsten total scrapfri weekend her. Jeg startede godt nok lørdagen med lidt scrapindkøb, men det er bare pakket ud af posen og ligger på mit bord.
Nej, weekend er brugt i haven og det har været skønt med jord under neglerne og sol på kroppen. Og jeg har ikke en gang savet at scrap.
Dette LO er et par uger gammel og lavet til Dreampapers CAS ramme konkurrece. LOét er lavet i en af min månedspakker fra Mosh Posh( tror også den lækkerste af dem jeg har fået). Sommerfulgen er fra Netto.
Ha en dejlig sommer uge, pas nu på huden.;o)

torsdag den 1. maj 2008

SQ 2008 opgave 7

Billeder fra en dag i februar, 7 stk uden beskæring og en overskrifte der skulle indhold ordet "TID".
Her blev jeg godt nok udfordere, men efter rigtig mange ideer i hovedet, blev det til det her.
En forside med en klap der skjuler de 5 af billeder. Billederne er i uordre og tiden lideså, men LO blev enkelt og det overraskende mig, at jeg fik 7 billeder til at fylde så lidt. Her er ingen tekst, da tiden har fået ordet i det LO.