torsdag den 30. oktober 2008

træk ud kort kursus i Dreampapers

Her er træk ud kort efter mit kursus i Dreampapers i aftens, hvor en stor flok meget tålmodige kursister fik læret hvordan man lavet et træk ud kort. ;o))
Først et Halloween kort. Første billedet af kort i lukkert tilstand. Anden billed i udtrukket tilstand.
Så to julekort, som også kan trækkes ud.
Så er det snart weekend, jeg skal på arbejde lørdag, men det gør ingenting nå man er glad for det. Så selvom vi for travlt. God weekend;o))

søndag den 26. oktober 2008

Julekort på bestilling

Lidt er det blevet til her i weekenden. Jeg har lavet et par kort på bestilling. Det skulle være mappekort, så jeg har lavet disse to, med være deres lukning. Begge kort er lavet i ældre julepapir fra Basic Grey.
Tak for alle de dejlige kommentarer til mit forrig indlæg, det luner det hel i den kold tid.
Ha en god uge. Jeg skal undervise i Dreampapers på onsdag, så måske ses vi der.;o))


tirsdag den 21. oktober 2008

minus 60

Så var det tid til en lille opdatering. Jeg har nu tabt 60 kg, var til diætist igår og fik at vide at jeg var en succes, da jeg nu har tabt over 70 % af min overvægt. Hvor lang ned jeg kommer ved jeg ikke. Jeg lader kroppen bestemme selv, men det er skønt ikke at være på kur hele tiden, spiser næsten som det passer mig, fordi maden ikke betyder så meget mere. Tror jeg udvirker mig til en nået mere udadvendt person, har masser af energi, cykler og gå meget og langt, elsker det. Og 24 timer er bare ikke nok mere.;o)) Min vejleder på mit arbejde siger jeg har et fantastiks glimt i øjnene.

Forsæt god uge.

fredag den 17. oktober 2008

Græskar sjov

Til Free Scrap i onsdags fik jeg lavet rigtig meget, skal jo lige tilføje lidt detaljer før de endelig LOér er færdig. Jeg fik lavet dette LO til Dreampapers i papir fra Making Memories. Billeder er fra et flot pyntede Tivoli.
Et lille detalje billed. Græskarene er dies cut fra Ellison og spindevæget fra QK. Ellers kommer alle andre materiale fra Dreampapers.
Ha en god weekend, hvor jeg skal på arbejde;o((

mandag den 13. oktober 2008

Halloween og julekort

Så er efteråret kommet og der med også tid til Halloween. Jeg har fået indkøbt et Magnolia stemlpe med Tilda i Halloween tema, så et kort skulle lide lave også. Jeg havde ikke rigtig nået Halloween papir, men et par stumper papir i de rigtig farver så var den hjem. det søde velvet bånd er fra Panduro.
Jeg kamper stadig med stort, lækker rester af julepapir fra sidste år. Og jo mere jeg roder, jo mere finder jeg. Tror ikke jg skal køde så meget i år. På kortet her over, kan man ikke se, at jeg er gået glimme amok. Men der er masser af glimmer på.
Igen et kort i lækker rester fra MME.
God efterårsferie til jer der er heldige og have det. Ellers god uge;o) Måske ses vi til free Scrap onsdag i Dreampapers.

mandag den 6. oktober 2008

Dobb. tag kort

Her er endnu et ide fra Sverige, et dobb. tag kort. Kort måler 11 x 14 cm og er lavet af et lille dobb. side mønster papir på 21,5 x 28 cm, super nem at lave.
Her er de 2 tags. Det lille er emboss med en dots emboss die fra Cuttlebug. I Sverige indkøbt jeg dotpapir fra Bazzill, men jeg synes faktik det bliver meget pænere, når jeg laver dem selv i min Big Shot. Jeg tror godt jeg kunne komme i et dothumør og dotte alt.;o)
Det stor er også embosse, men med pulver og varmpistol.
Her er det indvendig af kort.
Ha en god uge. :o)

søndag den 5. oktober 2008

Et mappe julekort

I Sverige i sidste weekend, så jeg et super flot mappe kort. Det måtte jeg lave, lifte. Men nu har mine nye kolleger på den lukket demensafd. allerede fundet ud af hvorfor jeg er der.;o) Så min variation ser selvfølgelig ikke ud som det rigtig kort. Papiret er fra Maja Design, lækker, tykt svensk design. Indvendigt har jeg lavet et stort tag. Inspireret af Pialine. Den lille nisse i toppen skjuler lukningen fra bradsen fra forsiden.
Detaljer fra forsiden af.
Ellers er denne efterårs søndag gået med forberedelse til farvelægningskursus på onsdag i Dreampapers.

torsdag den 2. oktober 2008

Jul, jul og atter jul igen

Så er det hvis julekort tid igen. Var i weekenden på messse i Helsingborg og købe ind til lidt produktion af julekort. Jeg stor indkøbt af Punchinella, så mon ikke der kommer et par kort og LOer med det på;o)
Jeg har gang i at bruge mit gamle julepapir op, så begge kort er lavet i MME papir og så lidt forskelligt dims.
Det stjerneformet "God Jul" stemple er nyt og kommer fra stampelboden.
Så er det snart weekend igen. Synes dagene flyver af sted.