fredag den 27. februar 2009

Tak !!

Igår fik jeg lavet et par takke kort til vores lære på skolen. Det gik hurtigt, mig som plader at bruge timer på et kort.
Til Nikolette: Festen er på SOSU skolen i Greve kl. 13 idag, kom du bare ;o)
Tak for alle de søde kommantar. God weekend. :o)

torsdag den 26. februar 2009

My new bike

Pu ha, nu er eksamen endelig forbi, og jeg fik et 12 tal igår i afslutende projekteksamen, så jeg er bare super glad og lettet.
I fredags holdt jeg en fridag fra læsning og hjalp, Annette fra Dreampapers med hendes stand på Alt for damer messe. På billedet er det dog Gitte Amager, Pialine og Maria der laver make and take.
Jeg fik lavet dette LO på messen. Papiret er Sofie Dream, kæmpe kort er vist fra Tiger.
Forsæt go uge. Resten af min stå i fest. *GG* Og ingen læsning

onsdag den 18. februar 2009

Candy blog hos Orion

Prøv lige at tjekke Gurlis LÆKRE blogcandy ud!

http://oriondesign.blogspot.com/

ice cold

Inspirere af vejret tog jeg en lille fridag fra eksamen igår, og fik lavet dette LO. Billeder er hvis fra 2006, er desværre ikke sikke, men en fredag kom der et islag, så alt var pakket ind i is næste morgen, der var et fantatist syn om morgen. Der er nogle der kan huske datoen vil jeg gerne have den.
Loét er lavet i gammelt, gammelt Basic Grey papir. Swirls er 100 % handlavet, men kopier af Primas og har koste mig 6 kr i sten, lidt lim og en masse tromodighed. ;o) Men jeg laver gerne et par stykke til, da jeg er vilde med dem.
På fredag skal jeg ind og hygge mig på Alt for damer messen i Forum, hvor Dreampapers udstiller i weekend. Ses vi der????
Forsat go uge.

søndag den 15. februar 2009

En lille malerbog

Da jeg skulle sende et kort til en far opstod der pludselig en ide om en lille malerbog til datteren. Jeg lavet et mappe kort og fyldt lommen inden i med små tryk af mine Magnolia stemlper. Kort/malerbogen er laver i Basic Grey papir, med Just Rite stemlpe kom hendes navn på forsiden med en prisessekrone på. Plus lidt blomster og glimmer.
Jeg er ved at være midtvejes i min eksamen, så hovedet er ved at koge over af tryksår, apopleksi, afasi, hjælpemidler, ernæring, egenomsogn og så vidre.
God uge til jer alle. Jeg glæder mig til lidt luft efter afledningen af opgaven på onsdag kl 12.

onsdag den 11. februar 2009

med briller

Lo lavet i den nye lækker papirserie "Sofies dream", som vi fik i gave på Scrap´N´dream messen. Jeg gik i gang med LOét på messen men blev ikke færdig med den, så det sidst kom først her hjem.
Titelen på LOét ligger i, at det er sjællen jeg scrapper billeder af mig selv med briller på.

Forsæt go uge.....;o)

søndag den 8. februar 2009

Mål for 2009

Igår havde jeg en dejlig dag på Scrap´N´dream messen. Dagen var super godt arrangeret og jeg fik både snakket, købt ind, spist is og popcorn og scrappede. Jeg fik scrappede dette LO, som er et hele dages projekt.
Kanten har jeg klippet, hulet og sværtet. Mønsterpapiret (fra Basic Grey) blev her efter sværte, revet op og syet på kartonen med broderigarn. Målene er skrevet med Just Rise stemlperne. Synes Stemlperne fra Just Rise bliver bedre og bedre efter hånden som jeg finder flere og flere muligheder med dem. De kan kun anbefaldes.
Denne swirls er ikke fra Prima, men lavet fra bunden fra. Jeg har læste en artikel på ScrapSisters, om hvordan man laver sine egne swirls. Det tage lidt tid, men resultatet er jeg super glad for og så har swirlen kun kostede et par kr.

Tak til Annette og Brit for en super dag igår. Og tak for hyggeligt selskab ved bordet, hvor jeg sad. Dejligt at få snakket med mange af jer andre, som jeg ikke ser så tit.

Ha en go uge. Jeg starter min store afsluttende eksamen i den kommende uge.