torsdag den 30. juli 2009

Mums, hjemme "bagt" muffins

Jeg måtte prøve, at lave denne fine muffins. Mums og så feder den ikke. Man kun godt nok ønske sig mere end 2 hænder under bagningen, men lækkert resultar.

Forsæt god torsdag til alle. Og snart weekend igen. ;O)

søndag den 26. juli 2009

Mini bøger

for Dreampapers har jeg lavet et par mini bøger med min BIA. Den første er et kedligt kladdehæfte, der har fået nyt liv, som opskriftsamling.
Den anden mini bog gemmer på en post it blok.
Her ses bogen indvendigt. Alle materiele kan fås i Dreampapers, på nær de søde muffins stempler.
Ha en god uge.

tirsdag den 21. juli 2009

Se hvad jeg skal til at scrappe ;O)

Min dejlige kusine og hendes mand fik en prinsesse i søndags, her er hun små 24 timer gamle, den lille Emma. Jeg glæder mig allerede til at lave lyserød layouts.
Et lille kort til forældrene. Lyserødt, i det søde Maja Design papir.
Min ferie er slut nu. Og jeg startede håndt op igår, hvor vækuret ringet kl. 4:45, gab sige jeg bare. ;O)

søndag den 19. juli 2009

Konfirmationsbog

Mit første Bind-it-all projekt. Jeg startede med at lede med lys og lygte efter det rigtigt album til Frederikkes konfirmationsalbum. Så faldet jeg over dette BIA bogalbum og det er bare blevet perfekt.
Bogen er på et par og tyve sider.
Wiren er en 1". Bogen er lidt svære at beklæde med det tykke Basic Grey papir og jeg måtte da også lave lidt om, for at bogen kunne åben og lukke uden problemer.
Sider inden i bogen har kun flat pynt, som embossing, stempling og QK skilt som gennem gående pynt. Skiltene skal Frederikke selv skriv og hun holder ferie p.t., så det må vente lidt.
Alt papiret er serien BitterSweet fra Bacis Grey.
Jeg fik lysten til flere mini album efter dette projekt, så i hovedet er der flere projekter på vej og på scrapbordet stå en ny indkøbt BIA og venter.
Ha en rigtig god uge. Jeg skal til Free-scrap onsdag i Dreampapers, måske ses vi?

torsdag den 9. juli 2009

Så er festen slut

Ja, jeg har stadig gang i konfirmationsbillederne, der er også små 800 stk, så der er til et par layouts i nu. Her har jeg brugt papir fra de 2 nye serier fra Basic Grey, Lemonade og June Bug, som kan købes i Dreampapers. Det "hvide" mønsterpapir startede med at få yderligere mønster med en kageservilette og glimmer Mist. Kanten blev klippet med en mønstersaks og hullet, hvor efter båndet er trukket igennem.
Min nye Silhouette har været på arbejde igen. Se lige de detaljer den laver, så fint.
Når festen, konfirmationen, er over, ja, så skal der sendes takkort. Her et eks. på det. Enkelt og hurtig og lidt hjælp fra Silhouette til den smukke sommerfugl.
Jeg vil kast mig over konfirmationsalbumet. Forsæt god torsdag. ;O)

onsdag den 8. juli 2009

Scrap`N`Dream

I lørdags var jeg og en masse andre til Scrap`N´Dream. En rigtig dejlig dag, super engagement af Annette og Britt, tak for det. Det eneste dårlig jeg kan sige om det var: Det var varmt, meget varmt. Nå, dansk sommer når den er bedst, ikke. Og et stort tak for mange god grin og hygge til pigerne jeg sad sammen med. Og Nikolette, du er super dygtig ;O)
Jeg lave en lille konkurrece med mig selv, hvor mange ting fik jeg færdig. Det let 4 julestjerne, elsker at lave de stjerne og det bliver til rigtig mange hver år til jul.
Nye stemlper og så vandt jeg en papirpakke fra love2scrap, som blev brugt til 2 sommer kort.

Det ud over fik jeg lavet en 7-8 sider til et konfirmationsalbum jeg har gang i. Der kommer billeder af det nå det engang er færdig.
Forsæt go uge.

fredag den 3. juli 2009

De kreative

Layout her startede jeg på SAM´s, så det har ligget længde og ventede på at blive færdig. Billedet er af min mor og jeg, sagde hunden. Papiret er fra Basic Gray.
Jeg har brugt nogle af mine SP penge på en Silhouette og den kom hurtig på arbejde og skær disse viner ud, plus overskriften.
Overskriften har siden får 3D lak og masser af glimmer. Fed bogstaver er de blivet til.
Andre end mig der sveder. Håber de har aircondition imorgen til Scrap`N`Dream ellers få softicemaskinen travlt. Vi ses sikkert imorgen :O)

torsdag den 2. juli 2009

Honest Scrap

  1. Jeg har fået denne udfordringen af Madamtridse. 1000 tak for den. Man skal skriv 10 ting om sig selv. Jeg er mor til Bølle. En 6-7 år gamle undulat.
  2. Jeg elsker at rode i min have
  3. Jeg laver "tøm skuflen bolle" en gang om uge
  4. Jeg elsker at kører rundt på min cykle
  5. Gå rigtig meget
  6. Er te drikker
  7. Og elsker chokolade
  8. Bruger gerne søndagen ved scrapbordet
  9. Elsker at brug blomster og blind på mine kort og layouts
  10. Jeg hader uorden, men kreative mennesker rode jo ;O)

Jeg giver udfordringen videre til Pialine og Nikolette.

Nu er der kun få dage til Scrap´N´Dream. Glæder mig