søndag den 31. januar 2010

Stempleopbevaring

Jeg forelskede mig total i Bind-it-all´s mappe til stemlper. Den var lide det jeg længe havde søgt. Jeg lede fra den i både ind- og udland og fandt den en dag i efteråret, under et besøg hos ScrapFactory og hjem med mig kom den.
Jeg gik og klappet den længe, så havde jeg lide en periode hvor jeg var mindre kreativ. Jeg overvejet hvordan jeg skulle beklæde de klar akryl sider. Men ideen var at bogen skulle maske min svampsamlingsbog.
Nu er den færdig, kun for- og bagside + indersider til dem er beklæde, da samlingen af stemlper skulle kunne udskiftes. Papiret er fra Webster`s pages, masser af glimmer mist, blomster, perle swirl fra Prima og thickers bogstaver.
Jeg nyder den dejlig vinter med masser af sne inden fra. Har fået en knæskade af at spille WII, så jeg skal aflaste knæet og spise masser af smertestillende, men så er der jo tid til alle lektierne og måske lidt scrap.
Forsæt god snedækket søndag ;O)

lørdag den 16. januar 2010

you and me

Års første layout. Billederne er fra efterårs. En dejlig søndag eftermiddag i Karlstrup Kalkgrav, som er et besøg værd. Papiret er fra Webster´s pages.
Hvide blomster har fået hjemmelavet glimmerMist i efterårs farver.
Lidt fjollet kan man være. Kæresten og jeg er klippet ud af hver sig billed og sat sammen.
Rigtig god weekend alle sammen. Så er der 4 uger til Scrap`N`Dream og jeg glæder mig :O)

lørdag den 9. januar 2010

Et nyt og et gammelt

Da jeg nu var igang forleden dag, fik jeg også trykket Tilda fra Magnolia på roserne, iløbet af de sidst par dag fik Tilda også farver og her til eftermiddag et kort at sidde på. I november fik jeg jo ryddet op i mine bånd, så nu var det overskueligt at finge det grøn bånd der passede til det søde Melissa Frances papir. Eller bare lidt perler, roser (selvfølgelig) og et par stemlptryk.
Det her er det enste kort jeg har lavet i hele december månedet. Et rigtigt vinterkort med de skønne Tim Holtz stemlper.
Jeg vil gerne takke for de dejlige kommentarer I har ladt her på bloggen, de varmt bestemt og jeg synes jeg komme til at savner scrapverden. Så jeg har medlet mig til Scrap`N`Dream og glæder mig som et lille barn til at møde jer der og al hyggen og måske lidt shopping ;O)
Håber vi ses til Scrap`N`Dream den 13 februar.............

onsdag den 6. januar 2010

Kan jeg huske det????

Jo, jeg lever i nu, men kreativ nej. Men jeg har været en lille tur i Prag, afslutede min 5 skoleperiode og er startede på min 4. praktik på B72 på Roskilde Sygehus, hvis I skulle blive indlagt der, hvilket jeg ikke håber. ;O). Ikke at det er en dårlig afdeling at arbejde på, svært i mod, men så er man godt meget syg, skulle jeg hils og sige. Det er en nyreafdeling, men kroniske syge nyrepatienter.

Siden nytår har jeg ligget syg, og idag er kræften begyndt at vende lidt tilbage, så jeg fik lidt overskue til at kikke på den Magnolia pakke der kom 1½ uge før jul. Hmmmm, siger jeg bare. Men nogle af stemplerne kan da bruges til andet end jul.

Her tilsidst vil jeg lide ønske alle

et rigtig godt nytår og glædelig bagjul.