fredag den 26. februar 2010

Filmhelt eller cowboy

Jep, et af de svære herre kort. Et nyt gammel billed af en cowboy eller er han filmhelt? Her er han i hver tilfældet en helt på ejet kort :O). Der er brugt lidt papir fra BG, stemlpe og filmstrimmel fra Tim Holtz, samt lidt andet dims.

Jeg nyder vinterferien, men må nok snart se i øjene at lektierne ikke laver sig selv ;O)

God weekend, hvor foråret måske banker på.

søndag den 21. februar 2010

God jul ;O)

Ja, hvad man ikke er udsat for i min familie, men jeg var vinder af års hat i julen og denne gang med næse. Jeg har været rundt i gemmerne og fundet gammelt papir fra MME og gét er fra BG, det er hvis flere år siden de kom på markedet, men lækker ting ad lige vel.

Jeg har vinterferie i denne uge, dog med lektier, men dem er jeg gået i gennem, mangler bare en 6- 8 timer, så er det overstået. Så nu skal jeg være kreativ, glæde mig helt.

God vinter uge til jer. Synes nu man kan høre på fuglene af foråret er på vej.

søndag den 14. februar 2010

Scrap`N`Dream igår

Hvilken en hyggelig lørdag, jeg havde på Scrap`N`Dream igår. Annette og Brit havde igen lvet et super arrangement. Stort tak til dem begge. Jeg glæder mig allerede til næste gang. Jeg er super stolt over hvad jeg selv fik lavet. Jeg bruger en del mere tid på lektier end scrap, hvilket jo også ses på blogen her. Men jeg fik lavet hele 2 layouts igår.
Først fik jeg lavet Luftkaptajn med et gamle billed af mig selv, fra en tid hvor det var in at klæde børn i sømandstøj.
Papiret på layout er igen fra Websters, synes luftballonerne passede til billedet.
Gårsdagens anden layout, blev med et billed af Emma på hendes dåbsdag. Jeg har bruget papir fra Cosmo Cricket. På begge layouts brugt jeg bogstaver fra en pakke thickers, der lå i velkommes pose igår, de passede perfekt.

Nu vil jeg kikke på alt mit ny indkøbet.

Ha en god søndag.