fredag den 28. januar 2011

Blåt og grønt

Nogle gang er jeg kreativ om natten. Det vil sige jeg får ideerne i løbet fra natten og ja, så er det jo bare at sætte sig og fører det ud i livet. Dette kort er sådan et, selvom der mangler nået af ideen da det ikke virke så godt, som ideen.
De små firkanter er lavet i et stykke akvarelpapir med distress ink og perfect Pearls på, som giver et glimmer look. Derefter er der stemlpet med Hero Arts stemlper og papiret er skået i de små firkanter.
Igår kom da billeder jeg skal scrappe på Scrap`N`Dream, jo jeg er gået i gang med lidt forbedrelse. Er du igang??
Ha en dejlig weekend fra en der skal arbejde.

onsdag den 26. januar 2011

100 % - hun er da bare dejlig

Jo, jeg er her i nu. Arbejde og mit strikkeri har bare taget overhånd. Nå men, det er rigtigt længe siden jeg sidst har farvelagt stemlper, så jeg er ude i andet forsøg på denne dejlig dame, som jeg købt på SAM´s i efterår. Man glemme det jo.

Jeg gå og glæder mig til Scrap`N`Dream om små 2 uger. Glæder mig til en altid hyggelig og godt planlagt dag fra Annette og Brit´s side. Hyggelig tøser at sidde sammen med, snakken og hilsen, shopping, god mad, det hele. Håber vi ses...

Ha en dejlig sne og sol dag her i januar................

lørdag den 15. januar 2011

Foråret er på vej....

Se lige hvad mit kamera fanget igår. Vintergækker der er på vej op, selv om de har kæmpet med sne og frost i lang tid.
Et kort til af ting der ligger på scrapbordet. Damen er udskåret på Silhuetten og har ligget og venter på et kort hun kunne komme på. Papiret er fra bacis Grey.
Jeg er på aftenarbejde i denne weekend og skal idag underhold med " Ned i Fru Hansens kælder", måtte en tur på bibliotekket, da vi ikke kunne huske den igår. Ja, ja der er vel en demens afdelinng jeg er på og personale skal jo passe ind. LOL
Ha en go weekend.

torsdag den 13. januar 2011

This boy....

Formiddag er gået med det layout, det arbejde sig helt ud af den ide jeg startede med, men det er vist blevet et helt cool layout. Nogle gang er det materiale der bestemme.......

Ha en dejlig gråvejrsdag. Her dufter huset af ny bagt knækbrød, ny vaske tøj, så jeg er klar til en ny arbejdsuge med aftenvagter hen over weekenden.

onsdag den 12. januar 2011

Bingo kort

Min mor og jeg har været på udsalg hos Sizzix.uk og jeg har fået købt en masse Tim H embossing plader. Bl.a denne bingo plade, som blevet emboss på et kæmpe tag farvet med distress ink og alkohol inks. Sammen med lidt Tim H dims har jeg fået det herrekort ud af det.

Nyt år og nye interesserer. Jeg er begyndte at strikke, så der gå jo lidt tid fra scrapperiet. Jeg har ikke strikkede siden jeg gik folkeskole og fik pludslig lyst. Og nu har jeg strikke 2 halstørklæde, et par grydelapper og er i med en vest til min selv. Der er allerede flere strikkeplaner i gang.

Ha en dejlig onsdag.

onsdag den 5. januar 2011

I brunt og blåt

Jeg er ved at overgå til aftenvagt og weekend arbejde, som jeg har weekend her midt på ugen. Så jeg har været kreativ og fået lavet et vintage kort i brune og blå farver. De flerst af ting på kort lå og skreg på mig. Så jeg samle dem lige til det kort.

Ha en dejlig dag.

søndag den 2. januar 2011

en gang til

Man har da behov for sommer, sol og blomster i det her vejr. Okay, sol har vi da idag, men det er jo direkte livsfarligt at bevæge sig udenfor med is på veje og fortove. Så efter en lille gåtur udenfor, har jeg hygge indendørs med lydbog "Fasandræberne" af jussi Alder-Olsen og dette sommer layout med Emma, der gerne vil have en flyve tur til. Måske jeg jeg gået lidt amok med de store blomster, måske en behov ;O)

Godt nytår.....