torsdag den 28. april 2011

Dress from from Tim Holtz

De sidste par dage har det været som i barndommen. Ginen fra Tim H. har fået tøj på. De er prøvet med forskellige ting, så en blev hurtigt til tre.


To af dem har fået vinger fra Søsterne Green.




Ha en dejlig torsdag. Jeg nyder en forsinket påske.

søndag den 24. april 2011

Et syskrin

Når man nu har en gine, så må der også et syskrin til. Æske er købt i Netto og jeg har kun sværte bunden af æsken.

Toppen af æsken har jeg laver en masse til. Ginen har fået "kjole" på. Skøjte er lavet af mønsterpapiur der har fået vand og er derefter formet. Syninger med embossing plader fra Tim H og Big Shot. Super et.
Mit dyre bånd fra Køge er brugt omkring kanten. Dejligt med nået extra lækkert til sig selv ;O)


Håber I nyder påsken og det dejlig vejr. Jeg vil ud og sidde i solen inden jeg skal på arbejde.




Ha en dejlig påske søndag.

torsdag den 21. april 2011

Old Jalopy og Weathered Clock

Jeg har arbejde lidt mere med Tim H´s dies. Det første kort med The Weathered Clock Har jeg lavet i løbet af nattet og morgenen. Der var lidt tørre tid på blomsten, som er lavet af en gamle bog med Tim H´s Tattered Florals die. Blomsten er blev krøllet sammen, sværte, glimmer mist og stickles har den fået en gang i nattet og så tørre tid. Til morgen har jeg samlet kortet.

Et bryllupskort med Old Jalopy. Tænk at køre til kirken i sådan en bil. Hvilke ideer man ikke får under en gang rengøring. ;O)


Ha en dejlig Påske alle sammen. Vejret er med os.



fredag den 15. april 2011

Påske æg

Så er det snart Påske igen. Og tid til påske æg. Jeg vil og gøre ikke så meget ud af påsken i år, da jeg er den heldig vinder af 5 aftenvagter i påsken.
Ægget er malet af flere omgang bl.a med en gang modellings paste, lige som Swirls har fået pasten. Ægget har tilsidst fået glimmer mist.
Og så pynt med masser af blomster. Herlig :O) Er lavet til sukkersott udfordring der handler om æg.

Måske ses vi imorgen til SAM. Glæder mig

onsdag den 13. april 2011

old Jalopy from Tim H.

Mere lege med Tim H. dies. Jo, Karina, jeg måtte også have Old Jalopy. Her er den på tur med papir, stemlper og filmstimme fra Tim H. En af disse dage har min Big Shot 5 års fødselsdag. Den har været et af de bedste køb jeg har gjort i de år jeg har scrappet. Der er kommet en del dies til både alfabeter, spellbinders, QK og Sizzix. Den er brugt til at cut i både karton, bøjlepap, pap, stof, metal m.v. Den er ikke til at undvære og den har ikke haft lang pauser i årenes løb. Ha en dejlig onsdag. Forkølelsen har det lidt bedre idag.

tirsdag den 12. april 2011

The Umbrella Man

I mens jeg er bukket under for en forårs forkølelse, kom postmanden med en lille pakke til mig. Nye Tim H. dies. Jeg må indrømme, at jeg har forelske mig i flere af hans dies fra CHA2011. Så med masse af papirslommetklæder og en del hosten, kan jeg lavet det kort med The umbrella man. Blomster er lavet af 4 blomster, super let at lave. Og Bingo brikker, nej, de er ikke Tim H´s, men købt i den lokale Røde kors butik til en flad 10ér. Ha en, host, dejlig tirsdag. ;O)

torsdag den 7. april 2011

Husk pillerne

Min meget kedlige pilleæske har fået nyt liv. Jeg har klippet den i stykke, så jeg kun har genbrugt den del hvor de små pilleæske sidder. Jeg har brugt grungepaper fra Tim H. til at lave fundamenter med, lukanordning og lommen ind i.
Et billed af inder siden.

Fortiden.

Ha en dejlig weekend. Jeg har arbejdsweekend, men har 4 fridag i næste uge, så jeg ser frem ad. Måske ses vi på SAM ???

tirsdag den 5. april 2011

Lege med Tim H dies

Jeg har leget med Tim H´s dies. Fugleburet fik en ny andenvendelse, ginen er stemlpet med Hero art stemlpe. Mønsterpapiret er også fra Hr. Holtz. Ha en dejlig tirsdag.

søndag den 3. april 2011

1 r, 1 vr


1r, 1 vr er ikke en kode, men bare titelen på dette layout, der skal minde mig om at jeg den 8 december 2010 begynde en ny hobby. Og mærkelig nok strikker jeg stadig, tror ellers jeg holdt hurtig op. Men jeg strikke over alt, næsten, i bussen, toget, til morgenmad, på arbejdet, i sofaen både siddende og liggende. Og nu også i haven. Jo, jo en ret, en vrang.


Til layuot er der brugt en masse nye lækker Tim H. ting. Dejligt.


Ha en forsæt dejlig søndag.