onsdag den 29. juni 2011

Mini studenter album

Som en lille extra gave til Cathrine til hendes sidste studenter gilde i søndags, fik hun et lille mini album, som jeg havde lavet i mellem alle de andre festligheder. Så printeren har været flittigt brugt, plager ellers at bestille mine billeder, men det var der ikke tid til her.


Albumet er lavet med tim Holtz "Baroque" die med en lag tykket karton og møsterpapir fra Webster`s papes. Alle kanter har fået "snow cap" maling.


Alle billederne er skåret oval og slibet på kanterne.



Så fik jeg ellers gang i mine "gamle" flade Prima blomster, brads, små sommerfulge, m.v. til pyntning af albumet.



Tim Holtz "Mini Ticket set" er bruget til små skrivfelt, som Cathrine selv skal fylde ud med hendes oplevelser af dagene.


Til slut fik albumet en masse bånde og dimser som afsluttende pynt.




Ha en dejlig varm onsdag alle sammen. Jeg vil gå ud og nyde solen, nu hvor jeg har fri og skal arbejde i weekenden, hvor det kommer til at regn ad lide vel.

mandag den 27. juni 2011

Studenter kort

Min søde niece Cathrine er blev student i sidste uge, så et studenter kort skulle der til. Synes Tim Holtz´s ur dies passe godt til kortet. Den kun stå for den tid der var gået og fremtiden, som ligger for hendes fødder.

Ha en dejlig varm uge.

lørdag den 25. juni 2011

Time flyes with a good cup of tea

Her har da godt nok været en pause. Kreativitet har ligget på nulpunkt, så jeg tvang mig selv til at lave teaæske her efter denne tutorial: kath . Synes I skulle kikke lidt på Kath´s blog, hun laver mange rigtig søde ting.

Den er lavet for over en uge siden jeg har været i gang med flere projekter siden, så der kommer mere de næste dage. Også en par ting jeg normalt ikke gider lave, sjovt nok ;O).


Ha en dejlig sommer weekend. Her stå tingene i studenternes tegn.