mandag den 28. november 2011

Familien i generationer - del 1

Jeg er gået i sort,hmm hvid. For et par uger siden lå jeg en meget senere aften/nat og så ustream tv, med en amerikansk dame der grine og råbet irriterende hele tiden, men kreativ var hun. Og da jeg så Bo Bunny papir hos Scrapfactory, må jeg prøve at lave albummet. Jeg har bestemt at det skal blive til et slagtes slægtsalbum.

Albumet er lavet fra grund af, tykt med masser af plads til pynt. I hovedet er det færdig med pynt og det hele, men jeg har ikke billeder i nu, så jeg vender tilbage til album efterhånden som sider bliver til.

Synes lige I skulle se disse søde svampe, som min søde far har lavet til mig. De pynte nu ved hoveddøren.


På torsdag starter jeg på mit ny job, hvor jeg skal arbejde på en skærmet demens afdeling i Køge. Har allerede planer om at lave mindebøger med mine nye kontaktbeboer i det nye år. Og en duftbank her i december ;O). Glæder mig så meget.


Ha en dejlig uge, alle sammen.

søndag den 27. november 2011

Adventspakke mærker

Pialine og jeg har lavet adventskalendergaver til hinanden. Til mærkerne på pakkerne liftede jeg et kort Karina har lavet tidligere. Så ved hjælkp af forskellige Tim H dies og nogle Hero Arts stemlper fik disse flotte mærker ud af det.

Og med lidt brunt postpakkepapir, elsker det papir, og lidt bånd kommer der nogle lækker pakker ud af det.


Jeg har selv fået 4 flotte gaver fra Pialine og sikke en lækker gave jeg pakker op til morgen. Tak, Pialine.


Ha en glædelig 1. adventssøndag.

torsdag den 24. november 2011

Remenber

Jeg er ikke gået i stå. Nu har jeg endelig fået armene ned i skrivbordshøj efter jeg forleder dag fik nyt job. Men jeg har gang i flere projekter, som bare ikke er helt færdig.
Her i formiddag fik jeg blandt lavet det kort, som blev færdig, i det lækker papir fra Prima "Printery", er vild med den serie, ligesom flere af deres andre serier fra CHA sommeren 2011.

Ha en dejlig dag alle sammen.

torsdag den 17. november 2011

Julekortkursus dag 11

Idag var det KAT der undervis på vores kursus. Jeg fik dette kort ud af lim, gesso, maling og en masse glimmer. Og bordet blev rytte for knapper, rester af bånd, blomster og chip boards.
Øm, nodepapir, jeg startede med, forsvandt vist i glimmer mist.




Ha en glædelig torsdag. Jeg skal på kursus, i aften, i folie teknik hos ScrapFactory. Glæder mig.

onsdag den 16. november 2011

Julekortkursus dag 8 + 9

Så kommer der lige et par dage julekorte fra kursus, da jeg er ligt bagud. Første dag 8 hvor FTZ undervis i et tagkort. Rigtig sødt kort med vindue i så man ser ind på taget.

Her kan man måske bedre se vinduet nu hvor taget er taget ud. Jeg har brugt det mit sidste stykke "Jack Frost" papir fra Basic Grey, gamle serie. Elskede/elsker det mønsterpapir.

Dagens sidste kort er det Cecilie der underviser i fremgangsmåden til et kort med syninger. Dejlig enkelt kort er det blevet til.


Glædelig onsdag.

tirsdag den 15. november 2011

DT for Card and Scrap

Så er der ny udfordring ude på Card and Scrap. Denne gang skal man lave "Et kort, LO eller en anden kreation i traditionelle julefarver". Jeg har valgt at lave juleengler af Tim H´s giner, da jeg nu også købt mini til samlingen. Jeg har lavet 2 guirlander, en med 3 af de stor giner og de 2 små hænger på perletrånen. Udover ginerdies, har jeg brugt hjertedie fra Tim H. De små giner har 3 hjerter som vinger.

Jep, de hænger allerede og pynter i vinduet i stue.


Deltage i udfordring på Card and scrap. Ha en dejlig tirsdag.

mandag den 14. november 2011

Julekortkursus dag 7

Dag 7 undervis Eva i fletterier, som er super sødt. Jeg fik lavet det kort, som til at starte med drillede, men pludslig fik man styr på det adligevel. Sjovt at lave og skal prøves igen.

Ha en glædelig mandag.

søndag den 13. november 2011

Julekursus dag 6

Jeg har været arbejsramt her i weekend, så med lidt forsinkelse er dag 6 her. Kortet har jeg lavet før og undervis en flok folkepensionister i et dagcenter i at lave. Udskærningen var for svær for dem, så jeg har udskær rigtig mange og så pynt de selv. Ja, lide et lille flash back til en tid som sosu hjælper elev. ;O)

Glædelig søndag aften.

fredag den 11. november 2011

Dagens julekort - dag 5

Dagen underviser er Hjørdis, som havde lavet baggrunden på kortet ved hjælp af et baggrundsstemlpe. Jeg benyttede lejligheden til at bruge min elskede Big shot og en Letterpress plates, som jeg ikke rigtig havde prøve i nu. Jeg brugt destress ink på den og en guldsværte som nu er rød. De grøn og rød bær er fra Netto. En lille krans til en 10ér, som jeg splittet ad. Den er købt idag, hvis andre fik lykkes til en tur i Netto.

Glædelig fredag og weekend.

torsdag den 10. november 2011

Julekursus dag 4

Idag er det LAM der diskede op med et rålækkert Tim H kort. Her er det mit kort, uden de lækker stemlper fra Tim H, som jeg ikke havde. Til gengæld havde jeg de forskellige blå/grå distress ink og har nu fingre i en dejlig blå kulør.

Glædelig torsdag ;O)

onsdag den 9. november 2011

Julekortkursus dag 3

Idag på vores kursus var det nedergaard der stod for undervisningen. Kan godt lide syninger og blonden under møsterpapiret.
Synes godt nok det kursus gir en del rod, da man prøver at finde de rigtig ting, men det er jo hyggeligt. Og julestemning kan hjælpes i gang med at denne kanal skyradio-seasonal til kortene.

Glædelig onsdag ;O)

tirsdag den 8. november 2011

Julekortkursus dag 1 + 2

Jeg er også gået på julekort kursus hos Creative Publishing. Igår var det et kort af Nenne fra Sverige og her er mit bud på hendes kort.


Idag er det karina der stå for undervisningen og dette er mit bud.


Ha en dejlig tirsdag.

søndag den 6. november 2011

Årets første julekort

Så fik jeg taget mig sammen og fik taget hul på årets julekorte med det første. Og selvfølgelig skulle min lysestage i brug igen. Til kort er der brugt forskellige die inclusive den ny indkøbet kristrørne die, se lige hvor sød og fin den er.

Kristrørne dien kommer fra Cheery Lynn Design, B148 Holly Flourish og jeg købt den hos scrapfactory


Igår var jeg på hyggelig indkøbstur på SAM. Dejlig at få hilst på en masse. Jeg blev bare ligt dårlig til sidste af varme og undskylder for at jeg var lidt kort for hovedet.



Ha en dejlig søndag.

tirsdag den 1. november 2011

Cardlelight Card

Synes det er længde siden jeg sidst har lavet et kort, så nu fik jeg tag hul på det. Kort er lavet af Prima Printery serie, som jeg har forelske mig i, og så Tim H´s die Cardlelight fright. Fed die, som jeg håber også kan bruges til et par julekort.

Ha en dejlig tirsdag alle sammen. Nu er det snart tid til SAM. Jeg kommer og kikke lidt. Men det bliver nok også til både shopping og masse af snak. ;O) Ses vi ????