mandag den 26. december 2011

På Stranden med mor

Synes det var på tide med lidt sol og sommer. Billedet er af min mor med en våd Spot. Layoutet er lavet med lækkert Prima mønsterpapir, lidt pappakke fra Odder, masser af blomster og dims. Papirserviette har sin egen historie, da den engang blev købt i Dalles Varehus, så den er næsten antik.

Håber I har haft en dejlig jul. Jeg klage ikke, super hyggelige og dejlige gaver, dog ingen i scrap kalgorien. Ha en dejlig 2. juledag.

lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul

Med årets sidste julekort vil jeg ønske alle




Glædelig jul


torsdag den 15. december 2011

Dt for Card and scrap

Så er der kommet en ny udfordring hos Card and Scrap. Denne gang skal der bruges snefnug. Da vi er så langt henne i december måned fik jeg lyst til at lave et nytårs kort, i de kølige farver og med masser af isglimmer på.

Her håber jeg I kan fornemme de rå mængde af diamond dust kort har på.


Ha en dejlig torsdag aften og weekenden stå for døren, dog skal jeg på arbejde, men har tidligt fri og så snakke vi ikke om at jeg skal køre hjemfra kl. 4:45 om morgenen/natten.

mandag den 12. december 2011

Et posekort

Min niece, Frederikke, som i øjeblikket bor i Florida, havde fødselsdag i fredags. Til hende sendt jeg det kort, lavet af en brun "grønsager"pose, sådan en fra grøntorvet. Synes at nu hvor hun havde fødselsdag i december, der skulle være lidt jul over det.

Ha en dejlig mandag.

søndag den 4. december 2011

Julekort

Igår fik jeg en lille pakke fra Amerika med et par dies og et stemple i, så det skulle jo prøves. Se lige luftballonen, sød ikke. Og igår i julekalender så vi jo at man kommer til julemanden med en luftballon, derfor synes jeg den passede til kort.

Jeg har fået lækkert chokolade i min adventskalender idag, så et lille stykke til eftermiddagskaffe ser jeg frem til.

Ha en dejlig adventssøndag.