tirsdag den 28. februar 2012

Scrappe mutter til Logescrap

Scrappe mutter er min søde mor, der her er fotograferet til Logescrap. Materialerne til layoutet er fra Kaiser Craft igen, hvor jeg har brugt papir fra både Sweet Nothings og den nye serie These days. Super lækker papir serie og nu har Gitte fra Hobbyboden også fået die cut posen hjem der passer til Sweet Nothings, så mange lækkker die cuts er der i.
Billedet af layout er ikke super, men blomster og blonderne er sprayet med glimmer mist, old Lace, der giver mere glimmer end farve.

Bliver lige nød til, at fortælle, at Prinsesse albummet har givet lykke. Moren græde over det og Emma er vild med at peg, mærke og se med fingerne.

Og jeg selv genvinder kæfterne og energien efter min galdebælde- og galdestensoperation. Fik taget hele bælden ud, der var kronisk betænde, en masse galdesten og en kæmpe galdesten ( en af de større de har taget på Køge Sygehus). Se nu frem til forår og tiden hvor cyklen skal ud igen og det kan ikke gå hurtigt nok.

Ha en dejlig scrap uge.....

søndag den 19. februar 2012

Prinsesse mini album

Til Scrap`N`Dream lå der en lille goodbay på bordet. I den fik jag et prinsesse mini album, som jeg samme med resterne af mønsterpapir fra Panduro (som jeg fik af Dorthe) har lavet dette lille album af.

For at skjule det brune album er alle kanter malet med hvid maling. Siderne er alle emboss med lyserød glimmer embossing. Det kan nok ikke ses på billederne.

Stole, fulge og lysekroner er fra Sizzix/Hero arts. Og prinsesse til hendes 1 års fødselsdag.

Her på billedet kan man måske det lyserød glimmer. Prinsesse Emma er en farlig løve, så pas på.


En spaghetti prinsesse og masser af blomster.

Sjovt lille meget lyserød album.



Jeg skal igang igen efter en sygdomsperiode/operation, glæder mig til at komme på arbejde igen og komme helt over på igen, men jeg er godt på vej.


Ha en dejlig uge.

torsdag den 16. februar 2012

Time for tea

Inspirationen og målerne til kort/mappe fik jeg på Scrap`N`Dream og ville lave en til mig selv da jeg tit bliver skuffert over at få vand med lidt farve eller mærkelig tesortimenter.

Mønsterpapir er det meget, meget lækker Sweet Nothings fra Kaiser Craft. Mit nye kælepapir, som Nikolette siger. Jeg er vild med det og fik søde Gitte fra hobbyboden til at tag det hjem til mig. Kikke forbi og se om det er mere tilbage.

Lidt lækker detajler......


Her er mappe indvendigt med små lommer til teposerne(8 stk.) og et par lommer til lidt lækker opskrifter som nogle gange udveksles over en kop te.




Ha en dejlig torsdag.

mandag den 13. februar 2012

in the good old days



Til Scrap`N`Dream fik jeg nogle stykker møsterpapir af Dorthe og de passede perfekt til det gamle karnevals billed, hvor min bedstefar og farmor er udklædt som sømænd. Papieret er fra Panduro, en blok med cirkustema. Den stor lilla blomst er home make, med masser af glimmer mist og tim H´s blomsterdie.

Tak til Dorthe for papirene og den inspiration der fulgte med.

fredag den 10. februar 2012

Fødselsdagskort til manden

Dette kort startede jeg på i lørdags til Scrap`N`Dream. Jeg har haft gang i Tim H dies og skiltet med Tillykke er lavet af Hero Atrs die. Bilen har fået "rust" på med distress embossing powder vintage photo, plus kobber maling.

Ha en dejlig, kreativ weekend. Jeg sidder her og er ny opereret, så jeg skal være lidt kreativ når hovedet og knoppen vil, da jeg ikke kan så meget andet.

søndag den 5. februar 2012

Kick off

Igår havde jeg en dejlig, hyggelig dag til Scrap`N`Dream med lækker mad og super plads. Fik lavet det jeg havde forberedet, selvføglelige shoppet bl.a nogle spellbinders dies som jeg havde ønsket længde.

Bl. a. fik jeg lavet layout herover. Billedet har ventet længe på det rigtig papir, som jeg fandt i en af de Lykkeposer fra Paduro jeg købt i januar. Nikolette opfatte ideen med tekst på ispinde, jeg har afprøvet hjemmelavet polorid billed ramme. Båndet er smykkebånd fra lykkeposen også. Alt i alt er jeg godt tilfreds med resultaret. Håber Daniel også kan lide den.

Tak til pigerne omkring bordet for de gode snakke og grin vi fik, lige hvad jeg trængte til. Og det lækker papir, Dorthe og opskriften, Charlotte. Og og og