lørdag den 31. marts 2012

Kort med målstok

Ja, et kort med et stykke målstok. Målstokken er et fund, den lå på det fortov, hvor jeg gå hverdag til og fra arbejde. Først så jeg bare den lå der, så begyndt jeg at tænke over den lå der, så kikke jeg efter den hver dag, så begyndte jeg at få ideer om den kunne brugs til nået. Ja, så glemme jeg at tag den og den dag jeg huskede det var den væk, men jeg fandt den, en havde sparket til den.


Nu er den blevet en del af et fødselsdagskort til min far, med tank om hvor mange målbånde og stok han har givet mig i årene løb og som af en eller anden grund altid måler forkert, når jeg måler. Hmmm


Her ses kort indvendigt, hvor jeg har lavet en lomme, hvor jeg skal have penge i, som gave til min far. Kort er lavet med Prima "Printery" serie, som jeg er vild med.





Nu er der ikke længe til jeg kan afsløre en hemmelighed, som jeg synes, jeg har gemt lænnnnge. Glæder mig til ar fortælle om den....

torsdag den 22. marts 2012

Et fødselsdagskort

Til Pialine, der har fødselsdag idag. Tillykke med dagen, Pialine. . Kort er lavet med "These Days" fra Kaiser Craft og engel er fra die cute posen, der passer til Sweet Nothings, også fra Kaiser Craft. Ellers lidt blomster og den fine perleranke.

Håber I nyder det dejlig forårsvejr.

onsdag den 21. marts 2012

Personlighed

Min brune kalender manglende noget personlighed. Så et kedligt "bogmærke" er nu ud skifte med et nyt hurtig lavet mærke. Et stykke pap beklædet med Kaiser Craft "Sweet Nothings", en XL eyelet, lidt bånd og nogle charms, så fik kalender ny personlighed.

Ha en dejlig forårs uge. Jeg holder weekend allerede, men min weekend stopper når jeres begynder;O)

torsdag den 15. marts 2012

Til ham og hende

En udfordring af Scrap`N`Dream, hvor Pialine og jeg udfordede hinanden. Vi købt hver 2 notabøger. Udfordring gik så på, at lave en til ham og en til hende.

Her er min 2. Den til hende eller mig med gine og sytema. Og den til ham i bedste Tim H stil.

Gå og glæder mig til weekend og sove længde end 4:30 om morgen.
Ha en god torsdag aften.

søndag den 11. marts 2012

Tea to go

For et par uge siden lavet jeg en mappe/kort til te. Men jeg synes jeg forenkle den lidt. Denne udgave er lille og kompakt, bare 7 x 7 x 2,3 cm, lige til at have med i tasken. Mønsterpapiret er fra Glitz design, French kiss, en lækker papir serie.

Her et lille kikke indvendigt, med plads til 4 tebrev.

Ha en dejlig uge. Jeg start selv mandagen med at holde søndag ;O)

fredag den 9. marts 2012

smile

Layout her er et lifte, indrømmer jeg med det samme. Synes det var så lækkert, jeg er vild med at al pynt er småt, små blomster, små knapper, tråden der løber i mellem, oststof i bunden og glimmer. Og at hele layout er på tværs. Der er ikke brugt Sweet Nothings her, men Pion design.
Billedet af Frederikke er et par år gamle, men der var så mange billeder dengang at det ikke var til at overskur.

Her detaljerbilled af al pynten på et meget lille område.


Ha en god og kreativ weekend.

mandag den 5. marts 2012

Live Love Laugh

Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg har brugt Sweet Nothing igen. dengang til et kort. Den lille kuvert er en af Tim Holtz nye dies "Pocket Envelope". Blonder, den grøn tråd og træ knapper er fra Netto, hvor jeg stor indkøbt i scrapsager i denne weekend.

Ha en dejlig uge.

lørdag den 3. marts 2012

Sweet Nothings igen

Så har jeg gang i Sweet Nothings fra Kaiser Craft igen. Elsker det papir. Dengang har jeg lavet et layout der skal i ramme og glas på min repor. Derfor er det et billed fra min have, af min vandtørde med en kæmpe dahlia liggende og flyde rundt og min haveengel. Prima havebænken er er et ønske til haven lændge, men haven er for lille til den, desværre. Men fuglene nyder jeg året rundt min have og masser af blomster. Så et layout der der fortæller en masse om en anden hobby jeg har.

Ha en dejlig lørdag ;O)