fredag den 27. juli 2012

Bare en dag i haven - posealbum

Så er det tid igen til en ny udfordring på Panduro Hobby`s blog, dengang er det posealbum, super sjov udfordring, som jeg gik i gang med for lang tid siden. Kunne ikke lade vær. GG.
Temaet for mit album var jeg heller ikke i tvivle om, da jeg så blokken "Gardenparty" fra Panduro´s Tilda serie. Lækker. lækker blok med masser af udklip og flotte havesider.
 Her nogle sider fra albummet. Billeder er løs, sidder i forskelllige lommer, udklippessiderne fra blokken pynter hele vejen igennem albummet.
Lommer som måske ikke lige ses ved første øjekast. Skønne farver.


Se hele albummet i min lille video. Hvis nogle vil have en video tut på hvordan jeg samler albummet/poserne, så skrive det under kommatar.


Besøg også  Panduro Hobby`s blog og se hvad de andre designer har fundet på, materiallisten til mit album og deltag til vores udfordring.

Nyd sommeren og tag scrapting med ud i sommeren. Go weekend, Connie

lørdag den 21. juli 2012

Adorable and oh so charming....

Den lille prinsesse her fyldet 3 år i torsdag, så jeg er på til fødselsdag med dette layout under armen. Her er hun fotomodel for sin mor og jeg. Hun kan rigtig charmere med de øjne.
Jeg har til layout brugt 2 forskellige serier fra Me minds eye, hvor det lækker orange træpapir også kommer fra. er selv vild med effert med lynlåsene i hver sin ende af billederne, samt det blomster møsterpapir i bunden.
Overskriften kommer også fra serierne fra My minds eye og passede perfekt til prisessen.
Blomster, i både metal og alm, samt de små sommerfugle er fra WOC.

Ha en dejlig weekend, de har lovet sommervarme i næste uge, så det bliver skønt.

onsdag den 18. juli 2012

Herrekort -pung

Jeg har lavet et bestillingskort til en jeg ikke viste så meget om. De få oplysninger jeg havde var cykling, 50 år, rejse og til en mand.
Løsningen blev en herrepung, lavet af Tim Holt`s Vintage Valise die, krufferdien, Tim H mønsterpapir, som distress godt og grundigt med stempler, distress stain, sværter og guld maling.
Pungen er lukkert med en hårellestik, som er klippet lidt mindere og en gammel knap. Inden i er lommen lang, hele punden brede, da der skulle være plads til et rejsegavekort, 2 tags til at skrive på, det ene med den super vintage cykle charms og et par embossede cykler.

Ha en forsæt god uge. Nedtællingen til ferie er godt i gang her.

mandag den 16. juli 2012

Et tekande kort

Med papirresterne fra mit Skt. Hans layout fik jeg lavet dette kort. Den søde tekande måtte lappes sammen fra flere stykker papir, da jeg ville have nr på og stykke af papir var for lille, men jeg synes resultar er blevet godt.

Håber I nyder den dansk sommer, om ikke andet giver den tid til masser af kreatid ;O). Jeg er begyndt nedtællingen til min ferie om 3 uger, synes jeg trænger i den grad, selvom jeg desværre kommer til at holde den hjemme og ikke med den uge på Samsø jeg havde glædet mig til.

Ha en dejlig uge.

fredag den 13. juli 2012

Skt. Hans - Sommer tema på Panduro

 En af sommerens bedste aftener, er for mig, Skt Hans aften. Vi har siden jeg var barn taget på stranden om Mosede Havn og i de senere år gået ned til Mosede Fortet og set det stor bål og set årets flotteste fyrværkeri. Så derfor valge jeg at scrappe et billed fra Skt. Hans aften, bemærke alle bådene på vandet i baggrunden. 
 Til layout har jeg brugt mønsterpapir fra Prima "En Francais" serie, brugt mange lag, syet på layout. Se de fine blomster, strandskaller. de små perleranker og tråden, der giver det hele et strandlook.

Se her kapsleren, som er kørt i igennem Big Shotten, så den blev flad og bagefter fået den stor rhinestone fra Glitz design på. De er som født til hinanden.

Besøg også Panduro Hobby`s blog og se hvad de andre designer har fundet på og deltag i vores udfordring. Her vil du også finde en materialeliste over de mange lækkere produkter jeg har brugt.

Rigtigt god weekend ;O)

torsdag den 12. juli 2012

Easel- kort og tutorial


Et enkelt Easel-kort med plads til blomster og pynt inden i. Kort er lavet af Prima´s serie Sun Kiss med masser af blomster og blonde fra WOC. 
Her i opslåt tilstand. Kort er 5,5" x 5,5".
Se hvordan jeg laver kort i min første video tutorial. 
Ha en dejlig torsdag. 

mandag den 9. juli 2012

Prima Almanec - reste kort

Nu er der jo CHA i USA snart igen og der kommer nye papir m.v. hjem. Jeg har allerede foreskede mig i et par serier og deres tilhør, som jeg håber de danske butikker køber hjem. Derfor sat jeg mig for igår, at rytte ud i resterne. Her er det Prima Almanac serie og det er blev til 3 kort. 
 Godt hjulpet af dies fra Tim Holtz og blomster fra WOC, synes jeg at jeg har fået 3 fine kort ud af det. 
Se min 3. you tube video og hør hvordan mit 3. kort er blevet til. 
Håber I har lide mine præsentioner på You Tube, læg en kommerat, også hvis jeg skal hvordan eller forklage noget. Men tiden skulle det gerne blive til tutorials også. 

Ha en dejlig uge. 

onsdag den 4. juli 2012

Prima Almanac mini album

 Jeg har gang i endnu et mini album - dengang med Prima´s Almanac serie. Selv albumet er lavet efter en you tube tut fra Angelwings 14100. Billederne i albummet er reste billed fra Livsstils messe på Ledreborg.
 I lommerne i albummet er der masser af tag, klippet ud af papirserien.
 Graphic 45 sommerfulge med craskle paint "Rock Candy" fra TH, er med til at pynte albummet. Rhinnestone der var gul, er farve med en sort Promarker.


Se mere i  min 2. you tube video ;O)
Nyd sommeren, det gør jeg ;O)