lørdag den 29. september 2012

Hello

 I onsdag hvor jeg havde fri var vejret ikke til andet end en scrapdag, dejligt bare at hygge sig med alle mine sager. Bl.a fik jeg lavet dette kort med inspiration fra Pinterest, jeg igen brugt mønsterpapir fra Glitz design - French Kiss, farverne er igen brune, grå og orangefarver. Er vild med de orange farver for tiden.
Edwin er selvfølgelig farvet med ProMarkers, hvor jeg har leget med skyggerne. 

De søde metalstjerne(brads) og stjernebortpunchen fra Martha Stewert er fra Panduro Hobby.

Ha en dejlig krea weekend, vejret er vist til det ;O)

tirsdag den 25. september 2012

A cup af tea

 Et par tekopper mere. De er bare så sød. 
 A cup of tea.

 Mini mini cup.
En lille video med mere kikke og svar på spørgsmål.

Jeg tilmedler kopperne til udfordring hos Card and Scrap, hvor de vil se blomster.

Ha en krea tirsdag.

mandag den 24. september 2012

Nålepudemokkakop

 Jep, så har igen været omkring den lokal Røde Kors butik og denne gang fik købt jeg mokkakopper, 5 kr paret. Da jeg stod og betal gik snakke om  kopperne og jeg fik fortælle hvad jeg skulle bruge dem til, så vil damen i kassen, gerne ser en og enten med at købe en. 
Jeg har så lavet denne nålepude mokkakop til hende. Koppen ser kæmpe stor på billederne men måler kun 6,5 cm over toppen. Og ja, damen i Røde Kors butik blev super glad for den. 

Der kommer nok et par kopper til, da jeg også selv skal have et par.

Ha en dejlig kreativ uge, vejret er hvis til det.

fredag den 21. september 2012

CAS kort/layout - Panduro udfordring

Ja, denne en af de svært udfordringer for mig. Jeg er absolut ikke til enkelthed, jo mere, jo bedre, det er sagen. 
Men efter meget overvejelse og det kommet 2 næsten ens kort ud af det. Jeg startede med at lege med det søde stemlpe, som jeg har vådemboss med 2 forskellige sort embossing pulver. En almindelig sort embossing pulver og så sort sparkle(med glimmer i). Man skal stå med kortene i hånden for at se forskelen.
Til selve kortene, har jeg brugt sort / hvid karton og Panduro`s Matching Color serie brads og bånd i sort, samt Martha Stewart punch.


Et layout har jeg også lavet, og det er bestemt mere enkelt end mine vanlige layouts, men mønstrepapir "Retro Børn" her var også let at lave dette dejlige børne/baby layout med Emma, der får solen i øjnene. I  blokken "Retro Børn" er der også en side med die cuts og her har jeg taget en sol, bamsen og en luftballon til, som jeg har sat på med 3D puder.

Se materialeliste her og hvor de andre desiger har klart opgaven, ja, jeg er spændet.

God fornøjelse.

torsdag den 20. september 2012

Just Because

 Lige et Magnolia kort i efterårsfarver. Jeg har weekend her midt på ugen, så igår var jeg barnepige for Spot (mine forældres hund) og jeg holdt så scrapdag i mellem gåturene og legerne. Så jeg fik DT opgave til imorgen for Panduro Hobby og så skulle jeg lige lege med mine nye ProMarkers, jeg fik købt nye i sidste uge. 
Når jeg farvelægge et tryk, starter jeg med hudfarver og håret og derefter finder jeg mønsterpapiret, her Glitz design - French Kiss, hvor der er grå, brune og orangefarver i og så farver jeg trykket med disse farver og så er det bare at samle kort til sidst. 

Ha en dejlig dag.

lørdag den 15. september 2012

Opbevaring af ProMarkers

Jeg troede det ikke jeg skulle skrive det - men jeg elsker mine ProMarkers.
Første gang jeg skulle prøve dem, tænket jeg sikke noget l.... Dem skulle jeg ikke have. Men jeg er total skudt i dem. De vanger rundt i huset med mig. Jeg farver med dem i tit og utit.


Se her mit system til opbevaring af mine ProMarkers.

 Hvis der er noglæe der har gode tips og råd, så kom med dem. 

Ha en dejlig kreativ weekend.

fredag den 14. september 2012

Smil

 Som en extra dt opgave til Panduro Hobby, har jeg lavet dette layout. Det handler også om fødselsdage, som er emmet for vores udfordring i øjeblikket, sammen med jubilæumer, for dengang, for ikke ret mange år siden, da jeg var 3, gik man til fotograffen, omkring sin fødseldag. Så her er mit 3 års fødselsdagsbilled, sød var jeg jo, ikke? 
Til layout har jeg brugt nyt lækkert papir fra Oktober Afternoon, Martha Stewart bortpunch og sommerfulgpunch. Ser den søde hæklet extra stor blomste, er vild med den. Masser af blomster og bling bling. Se mere i materialelisten
Sommerfulgpunchen er lavet 2 gang og limmet sammen på midten for er give masser af 3D effekt.

Ha en dejlig kreativ weekend



mandag den 10. september 2012

Sweets & CupCukes

Lige et lille kort fra mig. Panduro Hobby har jo fået en masse dejlige nyheder, og de har bl.a fået 6"x6" blokke, som passer til os, der laver kort. Bl. a har de fået denne søde blok med slik og cupcakes papir i. Farverne og møsterne er rigtig søde, 2 stk. af hver designe i tyk lækkert papir. Ja, jeg måtte bare lave et kort  i det skønne papir.
Tilda, et af mine gamle stemlper, er farvet med forskellige ProMarkers, så hun passede i farverne til papirblokken. Alle mønsterpapirerne er sværte og krassede op. Derefter er der hele samlet på kortbasisen og pyntet med blomster, halvperler og brads.

Ha en god uge og HUSK at deltage i  udfordringen 

fredag den 7. september 2012

Jubilæumskort og banner - Panduro udfordring

 Stort tillykke til Panduro Hobby med deres 50 års jubilæum. Da jeg tænke over hvad jeg ville lave til denne udfordring, kom jeg til at tænke på første gang jeg støtte på Panduro Hobby og deres katalog. Det var omkring 30 år siden, jeg var en 15 - 16 år og sad hjem hos min moster, der også var meget kreativ. Jeg huske hendes lang spisebord med den brun blomstrede voksduge på, da hende viste mig det stor tykke katalog. Jeg måtte låne kataloget med, så jeg rigtig næretrudere det. Ja, det gjorde stort indtryk.
Jeg har lavet et jubilæums kort i nogle af alle de dejlige nyheder, der er kommet med Panduro Hobby´s  nye katalog, papir fra Cosmo Cricket, nye blomster og farver, skønne nye punchs, bl.a. fra Martha Stewart og hæklet blomster. 
  Til en rigtig fest, skal der vel også være banner, jeg har lavet denne, hvor banner er lavet af et træbannersæt,  også en nyhed fra Panduro Hobby. Sættet var let at arbejde, jeg sværte kanterne på træstykkerne og så var det bare at pynt det.
 Her et nærbilledet af et en af flagene. Papiret er fra en af Panduro Hobby´s nye blokke, som er rigtig god er børn, punchs fra både Martha Stewart og Panduro egen serie. Bånd og blomster fra Matchine Colors serie.
Se hvad de andre designer har fundet på og deltage i udfordring på 

God fornøjelse og weekend.

tirsdag den 4. september 2012

Et kort og ProMarkers

 Så har jeg igen fået farvet med mine ProMarkers, er blevet lidt vild og synes også resultarere er meget godt efterhånden.  Ja, og mine gamle Manolia stemlper er kommet i brug igen. I min sommerferie indkøbt jeg forår og sommer af Limited Edition Seasonnal Colours fra ProMarkers. Rigtig søde farver, som er nu over de 144 farver er deres farvepalet. Til Tilda her, har jeg brugt forårsfarverne, som er pastelfarver og Tildas bluse er paperpicing ud af papirserien.
Kort er et easelkort, som jeg har lavet en del af på det sidste, men det er også en sød model. Kort er i Prima´s serie Tea Tryme.
Her er et lille skema, jeg har fundet på net, hvor man kan blander ProMarkersèrne med Limited Edition farverne. Et super lille stykke værktøj. Jeg har printe det ud på et papir til ProMarkers ( Letraset Cartridge) og farvet farverne ind, så det nu er lette at finde rundt i farverne og lave skyggerne. Håber skema kan være til hjælp hos andre ProMarkers fan. 

Nu gå jeg er glæder mig til efterår og vinterfarver også kommer til Danmark.

ha en forsæt go uge.

søndag den 2. september 2012

Og vinderen er.....

Ja, så komme dagen,hvor en heldig vinter er udtrukket. Og 1000 tak for opbakning og de mange dejlig kommentar, det har varmt. 

Se her på videoen hvem der har vundet. 


Stort tillykke er vinderen, der er en jævnlig gæste her på bloggen.

Ha en dejlig kreativ søndag.