søndag den 31. marts 2013

Bare fordi.....

Jeg har selvfølgelig lavet endnu et tag med Julie Nutting doll stamp. Dengang har jeg stemlpet og klippet hendes kjole ud af mønsterpapiret. Jeg var lidt oversket over, hvor fin papiret tog i mod skyggerne, som jeg har lagt på med ProMarkers, selv i mange lag. 
Stemplet har jeg købt hos ScrapFactory, det var der nogle der har spurgt om. 

Ja, et hurtig indlæg idag, da jeg er på vej til brunch. 

Rigtig glædelig Påske til alle. 
Og 1000 tak for alle de dejlig kommentarer I ligger til mig.  

fredag den 29. marts 2013

I de voksnes rækker - konfirmation

 Tid til konfirmationer, og ny udfordring på Panduro Hobby scrapbooking´s blog

Jeg har valgt at mindes den konfirmation jeg var til sidste år, for til sådan konfirmation bliver der taget masser af billeder, så der er masser at scrappe af. Jeg har længe godt ville scrappe dette billed af konfirmanden og hans forældre, så nu er det her med gjort. Et rigtig dreng/Tim Holtz layout med rå hønsnet, kapsler, urskiver, firmærker og meget, meget mere. 
Her kan I se flere af detaljerne. 
Her har jeg lavet, nogle hurtige telegrammer, af nogle færdig embossende kortbasicer, et par punchs, papirtape, bånd og hjemmelavet blomster. 

Husk at deltage i vores udfordring på Panduro Hobby`s scrapbookingsblog, samt se hvad de andre designer har fundet på og  en materialeliste til mit layout.


torsdag den 28. marts 2013

Den perfekte gave

Hmm, synes jeg glemmer at ligge på bloggen og tag på blogrundfart for tiden, eller også er der bare fordi jeg jeg har travt med alt muligt andet. Men jeg er kreativ, meget end da, og en stor del af det jeg lavet er mixed media. Men jeg har leget med nye ting, bl.a nye stempler fra gorjuss girl, er hun ikke bare sød. Stemplet var lidt større, der sad et egene på den ene side af hende og en bunde blade på den andet side, men jeg har klippet begge dele af. 
 Som vanligt er trykket farvet med ProMarker, men med det nye limited Edition sæt "Spring/Summer 2013", super farvesæt for begynder og os andre samler. Der er farver i til hudfarver, en blender og 12 farver i alt. Jeg har til trykket her over kun haft 3 brune farver frem til håret og så en orange NeonMarker. 

Rigtig krea Påske til alle, for havevejr er det jo ikke...

torsdag den 21. marts 2013

Julie Nutting mixed media doll

 Så kom den første af Julie Nutting mixed media dolls hjem til mig. Jeg forelske mig i de dejlige "dukker", da jeg så dem første gang. Så tid til de kom/kommer til Danmark har været lang. Taget er 21 cm højt, da "dukken" er pæn høj. Jeg har brugt tykt karton til taget og papirserie "Be Habby" fra Me Minds Eye, som havde nogle dejlig forårfarver. 
Dukken farvelagt med ProMarkers. Kjolen er farve i mange, mange lag, for at for dybt i folder i kjolen. Da hun er så høj er hun let af fravelægge, det er lige før man skal bruge den tykke ende af ProMarkeren. 
Hun har fået sommefuglevinger, så jeg kan tilmedle hende til udfordringen hos Passion for ProMarkers, hvor de gerne vil se butterflies”.

Nu vil jeg glæde mig til de andre Julie Nutting Mixed Media dolls, rammer de danske buktikker, for jeg skal nok have dem alle sammen. 

Ha en dejlig dag, tror vinteren vare til sommer. 

søndag den 17. marts 2013

Give your dreams Wings

Endnu et mixed media projekt, som jeg har arbejdet på i flere dage. Jeg har købt 3 stk. 20 x 20 cm malerlærreder i Bilka til 7 kr. stk. og dem har jeg inspiere af en you tube video, tror hun hedde Christine Tomlingson, forvandelet til disse 3 i 1 mixed media malerier. 
 Her er de samlet. 
 Det var især ideen, med de flyvede sommerfulge hen over læderne, jeg var vild med, desværre havde jeg ikke flere end dem jeg har på, så måske kommer der flere på.
Jeg har startede med at overføre mønsterpapir fra Kaiser Craft på læderne, noget af det med træmønster på.
 Derefter lag på lag af forskelige mediaer.
Sidste billed. Spørg bare ;O)
Ha en dejlig, kreativ søndag. 

fredag den 15. marts 2013

Det er idag et vejr - musik

 Jeg må sige, jeg er faldt total for mixed media. Og da jeg skulle vælge hvordan jeg skulle løse musikudfordring til Panduro Hobby Scrapbooking´s side, var valgt i mellem layout eller mixed medie, så var det ikke svært at valge.
"Det er idag et vejr" er en af mine ynglings forårs sang. Dengang jeg arbejdede med multihadicappede børn, sang vi den tit og jeg  kunne den med "tegn til tale/sang". Billedet har jeg lånt af en sød kollega  der lagt det på facebook efter et besøg på Torvehallerne i København. Billedet og sangen passede så godt sammen, at jeg lånt billed og gik i gang.
Lidt om hvordan jeg har lavet siderne. Se min yuotube video,  hvor jeg viser hvordan jeg laver en enkelt side 
Ja, så er det bare at gå i gang. Og det er sjovt.

Husk at deltage i vores udfordring på Panduro Hobby`s scrapbookingsblog, samt se hvad de andre designer har fundet på og  en materialeliste til mine mixed media sider

onsdag den 13. marts 2013

Et kort til C

Så fik jeg lavet endnu et bestillingskort, dengang et konfirmationskort til C(Charlotte). Jeg har brugt et C fra Tim H kortpakke med bogstaver, synes det var lidt sjovere end bare at sat hendes navn på. 
 Endnu en motiv fra Saturatyd Canary, som er farvet sagt lyserød med mine ProMarkers og FlexMarker. Jeg har brugt papirserien "Country Escape" fra Panduro Hobby.
 Her er kort set inden i, hvor jeg har sat en hilsen til konfirmanden.

Ha en dejlig dag, tiltrods for sne og vintervejr.

fredag den 8. marts 2013

Art - mixed media

Nej, hvor jeg hygger mig med masser af farver, ideer og sjov indfald. Her en en af mine sider i min art journaling bog. Jeg har købt en hel masse skabelogger og de kom hjem igår og så skulle der leges.Tror jeg har en 3-4 sykke af skabeloggerne igang her.

I mens en masse af jer hygge jer i Middelfart i wwekenden, som vil jeg passse mit arbejde og hygge mig lidt med mine farver. 

Rigtig god weekend, alle sammen.;O)

onsdag den 6. marts 2013

Endnu et kort til Alma

Ja, som overskriften lyder, fik jeg en bestil mere på et kort til Alma. Jeg har brugt en sød papirserie fra Panduro Hobby, hvor der er tilhørende stempelsæt og stickers m.v.  
Den lille pige er fra stempelsæt, hvor der også er en dreng. Jeg har farve pigen med ProMarkers og tøjet er klippet ud af papirserien.

Håber I nyder endnu en dag med forårssolen. Jeg har luftede cyklen, og har købet en tur på ca 20 km, bare så skønt.

tirsdag den 5. marts 2013

Nyt kort - gamle stempel

 Fik lyst til finde nogle gamle stempler frem igen. Mit første Magnolia stempel, og Tilda er da sød, ikke mange detaljer, men et hyggeligt forårsstempel. Ren nostalgi ;O)
Tilda er farvelagt med ProMarker, det var lidt sjovt, da jeg har farvelag det stempel masse af gang med farveblynatter, så teknikker var ved at løbe ind i hinanden, og jeg måtte tag min selv i at huske på hvad jeg farvet med.

Håber I nyder foråret i mens det er her. 

søndag den 3. marts 2013

Minus 10 grader

 Inden vinter er helt gemt, har jeg scrappede et par billeder fra en dag i januar, hvor temperturen var på minus 10 grader, men solen skinnede og jeg havde lige fået mit nye kamera. Billederne er fra Mosede Strand og jeg lokkede mågerne til med lidt brød og fik så til gengælde nogle flotte billeder. 
Til layout har jeg brugt mønstrepapir fra Me Minds eye, er vild med træpapiret. Jeg har revet, syet, malet m.m. Her er masser af detaljer. Bemærke de grå vingerne af fjer, som jeg har brugt til pynt også, de  passede så godt til farverne på mågerne´s vinger.
Det man ikke kan se på billederne er alt glimmer der er på, så det skinner issen koldt.

Ha en dejlig forårs søndag.  

fredag den 1. marts 2013

Påskeæg i 3D - Panduro Hobby udfordring

Så er foråret på vej og påsken kommer snart. Til udfordringen på Panduro Hobby scrapbooking´s blog denne gang,  fik jeg lyst til at laver et påskeæg i 3D. Jeg har brugt 8 stykker 12" x 12" papir, som jeg har skåret ned til 6"  x  6", så jeg havde 32 stykker papir, som jeg bukket på midten. Det først stykke tegnede jeg ægget op på, sådan at det havde en fod at stå på og så klippe jeg ægget ud og klippede alle de andre stykker papir efter den første. Papirerne blev svært, revet i kanten og derefter limmet sammen med dobb. klæbende.  Ægget har før pyntningen også fået hvid maling og glimmerstick på kanterne.
Derefter er ægget pyntet. De store gule roser er hjemmelavet af gult karton og ellers er der masser af lækkert pynt fra Panduro Hobby.
Denne lille ugle er flyttet i ægget, der er klippet ind i ægget, så han kan sidder der i sin lille rede.

Husk at deltage i vores udfordring på Panduro Hobby`s scrapbookingsblog, samt se hvad de andre designer har fundet på og  en materialeliste til mit æg.