onsdag den 31. juli 2013

Uhavre 2013


Har været tidligt op idag og har en fridag, så jeg startede tidligt med at scrappe disse lækker billeder af min kusine og hendes hest. Layout er både rå og feminiet med alle blomster. Som næsten vanligt har jeg brugt Prima papir, og det ud over lavet de mange lag på layout af sort grovt stof, bøljepap og den lækker hønsnet dies.
Ha en dejlig onsdag, nu vil jeg køre en tur ud i det blå på min dejlig cykle.

tirsdag den 30. juli 2013

The sea in the hair



Jeg har købt/meldet mig til endnu et kursus med ansigter " The Whimsical face" med Jane Davenport. Eller rette det er en video jeg har købt og download. Jane, er super til at forklar og der høre en super facebook gruppe til.
Pigen her skulle bare have været en tur ved havet, men pludselig var havet i hendes hår. Som tingene dog pludselig for sit eget liv.

Ja, det er ikke meget krea, det bliver til for tiden. Man klister jo fast til bordet i den varm.

Jeg gå og glæder mig til det snart er min tur til ferie. ;O)

fredag den 19. juli 2013

A cup of tea

Så kommer det sidste fra LogeScrap for snart 14 dage siden. Og selvfølgelig blev der også lidt tid til at lave et par sider i min Art jounaling bog. Det er jo ingen hemmelighed jeg er tedrikker, og morgenen starter med et stort glas te og når jeg kommer hjem, er det først jeg gør, at sætte vand over til te. Så da jeg faldt over dette citar, dog lavet om fra kaffe til te, var der oplægge at bruge til et opslag.  
Det opslag fik jeg kun startede på til LogeScrap, sidst på aften, og jeg hente inspiration/lifte fra Pinterest. Er vild med valmuer og har vist snart tegnet dem på alle mulige måde.
Men dejlig farverig sider. 

Håber I nyder vejret og sommer, det kan hurtig blive scrapvejr igen.
God weekend 


mandag den 15. juli 2013

Blomsterkort igen

Jeg er vild med disse to blomsterstempler. Og selv om de er stor, er der ingen problemer i at få et flot tryk og de er lette og farvelægge. Jeg har dengang bruget NeoColors 2 til farvelægningen. Og eller har jeg bare hygge mig med sommerfarver, prima papir og en flok dies.
Ha en dejlig mandag, uge og nyde det dejlig vejr.

Jeg starter arbejde igen i morgen og håber knæet og jeg holder til det.
4 uger til ferie, nedtælling er begyndet.

søndag den 14. juli 2013

Yoga

Her er lige det sidste layout jeg fik lavet til LogeScrap sidste lørden.
Det er en skitsudfordring, og farverne brun, hvid og lyserød skulle også indgå. Jeg har igen, igen brugt Prima mønster papir, er vild med deres papir og lækker tilbehør. Tror jeg kan kalde mig Prima pige.

Lidt up date på knæet. Det gå frem af. Kan nu løfte benet, bøje det, men stadig ikke uden smerter. Kan næsten gå på trapper nomale. Det svær kan jeg ikke cykle, det gøre super ondt, så jeg skal til at regne ud hvordan jeg så kommer på arbejde. Håber det kommer hurtigt.

Ha en dejlig søndag. 

fredag den 12. juli 2013

The Big Apple

Faber Castell har en udfordring løbende fortiden, hvor man skal lave et par mixed media sider, hvor ens yndlingsferie/ferieform kommer til udtryk. Jeg har lavet disse to sider, hvor jeg drømme om den rejse jeg gerne vil på. Jeg har selvfølgelig brugt forskellige Faber Castell produkter, galatos og PITT artist pen "big brush"
Mursten er håndtegnet på, så jeg var udholdet af dette det meste af aften igår.

Et lille opdate på mit knæ, det kan bøje lidt mere, og ved forsigtighed næsten 90 grader, er super ømt. Jeg har dog godt gå på, med en lidt stiv gang.

torsdag den 11. juli 2013

Av, av ,av og endnu et ansigt

Igår var dagen, hvor jeg bare skulle have blevet hjem i min seng. Dagen startede skævet fra startede, hvor jeg i radio hørt, at togene ikke kørt. Hvad skulle jeg så, ok jeg tag bussen. Tag hjemfra i god, men ved busstopstedet opdager jeg bussen lige er kørt, 20 minutter til næsten. Skal skifte bus, og der er så igen 24 minutter til næste bus køre. Ja, ja man skal have god tålemodig med movia. Bussen kommer, og vi køre mod Køge. Da bussen kommer til Karlslunde Station, den station jeg plage at cykle, ser jeg toget komme ind. "#%¤¤%%¤%¤/. HMMMMMM, Ja, så hvis jeg havde gjort som jeg plaget, taget cykle, så havde jeg ikke brugt over en time på det jeg plager at bruge 25 minutter og jeg var ikke kommet forsinket på arbejde.

Senere skal jeg hjælpe en beboer med at spise, Jeg sidder på en af beboerens stol og pludslig forsvinder den under mig og jeg stå/forvirder min ene knæ, så nu sidder jeg med frosen ærter på knæet, der ikke kan bøje.

Idag har jeg så siddet under parasolen og tegnet pigen her over. Jeg har bruget Jane Davenport 3/4 face stencil og inspiration fra Pinterest til den prikket kjole, som jeg er vild med.

Ha en dejlig torsdag aften. 

tirsdag den 9. juli 2013

Ved det gule hus

Dette layout er også lavet til en af udfordringerne i lørdags til Logescrap. Tror udfordring lød sådan et lige antal billeder, stjerner, hæfteklammer, lynlås og bølgepap. Mønsterpapiret er fra Prima og har små stjerne på og da jeg fangt det, gik resten næsten som en lege. Og dejligt at få scrappede lidt overpå alt det mixed media jeg laver for tiden.

Ha en skøn tirsdag aften med sol og sommer.

søndag den 7. juli 2013

Blomsterkort



Igår var jeg til logescrap, super hyggelig som altid, for slet ikke at tale om kagerne, mums, rigtig koditorkager.
Tilbage til de 2 kort jeg fik lavet, det først her er lavet til en af udfordringerne, hvor det var en skits og farver blå, sort og sølv skulle indgå.  
Endnu et blomsterkort. Synes begge stempler var super sød. Trykkene er farvet med vandfarver med perlemor i og neocolor 2. Mønstrepapiret er fra Prima.

Ha en dejlig varm søndag, tror jeg skal ud og cykle efter alt det kage igår.

tirsdag den 2. juli 2013

Colour of my Eyes



Disse 2 billeder er udgangspunkte til mine 2 mixed media sider. Billeder er af mine egne øjne og et helt studie i hvilke farver mine øje er. Rigtig sjov opgave, selvom øjene ikke er perfekt tegnet.
Et par nærbilleder af hver enkelt øje.  
Og lege med mange forskellige mediaer.

Ha en dejlig tirsdag.