mandag den 30. september 2013

Et par layout med en lille charmtrold

I lørdag var jeg til en hyggelig omgang LogeScrap og jeg fik lavet en del. 3 layout, et kort og et par tegnet ansigter. Til de 2 layout udfordringer fik jeg lavet disse 2 layouts med Emma. Billederne er alle fra hende´s fødselsedag i juli, den skøn og varme dag i sommerhuset i Nykøbing S.
Det første layout er en skitseudfordring med lyserøde bogstaver.
 Endnu et layout med Emma, som er en rigtig vandhund, om man kan svømme eller ej. 
Udfordring lød på sort/hvid plus en farve, washi tape, knapper og 3 sort/hvid billeder.
Jeg vandt udfordring og fik en lille halloween gave med orange og lilla distress paint og glimmerbånd fra Tim H, så lækkert. Er spændet på at prøve distress paintèn, som jeg ikke har prøvet før.

Ha en dejlig dag. Synes efteråret rigtig er sat ind, med jeg nyder ud det sol der er, for pludslig er vinter her og masser af grå vejr.

mandag den 23. september 2013

Kort til "arbejdsmanden"

Da jeg så det washi tape med "Keep On" var jeg total solgt, tænket det var total fedt til rigtig mandkort. Så her på det første kort har jeg rigtig leget med sværter og washi tapen. Jeg har mine ProMarkers frem igen efter en lille sommerpause. 
Endnu et mandkort, men her er dar skruet ned for distressning. 

Har en dejlig mandag og uge. 

onsdag den 18. september 2013

Gine notesblok

Da jeg skulle på venindenbesøg skulle jeg lige have en lille værindengave med. Jeg lavet denne gine note blok af Tim Holtz gine die og en masse kopipapir. For- og bagside er pynt med Prima papir, blondter og perler.  
 I det ene hjørne har jeg lavet hul i alle ginerne og samlet dem med bånd og små perler på tråd. Så blokken kan fyldes igen med papir. 
Her håber jeg I fornemmer tykkelse af blokken. 

Tror bestemmet den faldt i god jord. Og en skøn lille ide til en værindengave. 

Ha en dejlig dag. Synes man mærker efterår, men det betyder jo flere scrapvejrsdge;O).

tirsdag den 17. september 2013

Bare et layout

Dette layout lavet jeg også på Scrap`N`Dream messen. Det blev lavat til en af udfordringerne, hvor der skulle være rundt, som solen og sommerfarver. Jeg er vild med papiret fra Glitz design og layout er meget enkelt. Jeg vaglt ikke at sætte titel på, da jeg kun lige postkort titelen på papiret, som en hilsen fra sommeren.

Ha en dejlig dag. 

torsdag den 12. september 2013

I am an Ironman

I august lavet Marlene (min grandkusine) sin første Ironman, jeg synes det er vildt flot gået af hende, så jeg har scrappet det layout til hende som et minde fra dagen. 
Synes jeg var udfordrere både på papiret, som Anja fra Picturing the World, hjælpe med at finde til billederne, samt tekst, hvor jeg sjælden har så meget tekst på med det layout. Men jeg er godt til freds med resultatet. 
Her er mine indkøb fra Scrap`N`Dream i lørdags. Stort set det hele er fra Picturing the World. Og så købt jeg også de 3 stk. papir til layout hen over.

Ha en dejlig torsdag ;O)

mandag den 9. september 2013

90 års fødselsdag - mini album

Min mormor blev 90 år sidste i august og dag blev fejet med stor familiefest. 
I løgdags til Scrap`N`Dream lavet jeg til lille mini album fra den store dag, hvor vi tog en masse famliebilleder. Så indlægt har mange billeder.
 Mini albummet er lavet af papirposer - jeg har tidligere lavet 2 videoer, hvor jeg viser hvordan man samler det. Her er der link til dem:

 Billeder i lommerne kan tages ud, så min mormor bedre kan se på billederne. Hun se ikke så godt mere.
 Derfor er teksten i albummet også sparsomt.
 Klik på billederne så blivet de større.
 Datter, børnebørn og oldebørn.
 Hele familien
 Den jyske del af familien

Tak for kikket. Albummet var super at sidde og lave i lørdags, hvor jeg både kun snakke, vise min mor hvordan man lavet albummet og have det hyggelig samtide og lige pludslig var det færdig. 

Tak til bordet for en hygglig dag. Og til Annette og Britt for super arrangement.