mandag den 27. april 2015

Pocket Letter

I weekenden var vi en mange, der var på SAM i Roskilde. Jeg var der og skulle lave lidt demo første gang og for Love2Scrap. Jeg havde taget emmet Pocket Letter op, som kommer fra USA, hvor Janette Lane fik ideen til at send breve til hinanden med små overaskelser, gaver og lidt om en selv i lommeformat.
Find dig en Pocket letter ven og for lavet nogle spændende Lomme brev. 
Jeg hygge mig dejlig ved at sidde og lave mine til demoén og fik en masse ideer til hjemmelavet pynt, som jeg også har bruge til kort og layouts.


Hygget at for snakket med en masse af jer, der besøg Love2crap´s stand. 
Jeg havde en skøn dag på SAM.
Det var vist inden jeg rigtigt begyndet, for jeg roder meget.

Ha en dejlig uge.



mandag den 13. april 2015

today is a happy day

En lille glad hund, har været med til at gøre dette layout til lidt af en prøvelse at blive færdig med. Men nu sover hun, så jeg vil få det lagt på, der er jo mandag og jeg blogger for Love2scrap.
Billedet er fra min far´s fødselsdag i sidste uge.
Jeg har leget med 6" x 6" papir blok fra Simples Stories og mister fra Mister Huey´s silver og stecils fra Kesiárt. Og ja, så skulle der lige en af de craty birds på.

Ha en dejlig mandag.


tirsdag den 7. april 2015

Fødselsdagskort til en skør fugl

Min dejlig far blev 70 år i søndags, så der skulle selvfølgelig et kort til.
Da jeg sad og kikke på Pinterest faldt jeg over disse Crazy birds fra TimHolzt og så måtte jeg bare lave et kort med dem, de er prefekt til min far. 
Fløjte Hans sidder ind i kort.
Stemplerne er farvet med ProMarkers
Hvorfor så de craty birds. Jo, min far fløjter altid, han tænker ikke over, men han små fløjter altid.
Og så laver han træfugle. Disse små fugle havde han lavet til fødselsdagsbordet/påskebordet som små navnskilte, en til hver af gæsterne. Sikke et arbejde.

ha en dejlig tirsdag

mandag den 6. april 2015

Et lille bamse kort

Et lille sødt mandags kort. Gitte har i butikken en hele serie af super søde bamse stempler til næsten ingen penge, prøve at trykke på linket og se. Vildt søde til kort, ikke?
Jeg har farvet den lille bamse med ProMarkers og til baggrunden til kort har jeg leget med en stecil fra Kesiárt og Kesiárt mister i rød.

Ha en skøn mandag og forsæt god Påske