onsdag den 6. februar 2013

Gode venner er som stjerner

 I lørdags til Scrap`N`Dream, deltog jeg i 2 konkurrencer. Den ene var med det Valentine kort jeg lag på i søndags. Og den anden konkurrence, jeg var med i, var en layoutkonkurrence , hvor man skulle bruge en af flere tekster(overskrifter). Jeg havde forbedre layout lidt hjemme fra, da jeg havde fundet en skiste på Pinterest, som jeg godt vil brug og mønstrepapir havde jeg også med, det er fra Panduro(lækker mand/drengserie). Og ja, teksten "Gode venner er som stjerner" passede jo bare til både billederne af min bror og hans hund Bella, der har en stjernestund og til mønstrepapiret.
Jeg er heldig at være i familie med nu flere scrapper, samt endnu flere fotograffer og vi deler gerne billeder med hinanden. Billeder, er taget af min niece Cathrine, så er super til at fotograffer og til at dokumenter livet igennem billeder. Og en super dygtigt SMACHèr. 
Men prøve lide at se hvor Bella hygge sig med sin far." Kom nu med det sne" siger hun næsten. 
Og sørme om jeg ikke vandt, jeg var lidt overrasket, men dejligt. 
Jeg vandt en dejlig pakke fra ScrapFactory med noget af mit yndlings papir i fra Prima, nemlig Tea-Thyme Collection" og lidt lækkert tilbehør. Skønt.

Ha en dejlig dag i solen og sne
Fuglene i min have har travlet med både at spise og jeg tror også der er gået forår i dem. 

9 kommentarer:

Skrapsak sagde ...

Flot LO. Den malede kant er jeg lidt vild med - men det hele passer rigtig godt sammen. Jeg scrapper også mest andres billeder.

Gitte sagde ...

Super flot layout. Tillykke med gevinsten.

Vivi sagde ...

Uh et flot layout, og tillykke med gevinsten.
I din rose-video, sagde du de har tilbud på de punch du brugte - tak for det, var i Panduro i dag- og sørme om ikke der var en 50,- at spare.....

Karina Beck sagde ...

Super flot vinter layout!
Tillykke med gevinsten.

Sannekreativ sagde ...

Wow et smukt lo, og tillykke med en velfortjent gevinst.
Knus Sanne

Susanne Grundvad Jessen sagde ...

Det ser rigtig flot ud. Og til lykke med præmien. Den er godtnok også lækker.....

Hilsen
Susanne

Riet sagde ...

So gorgeous Connie.

Hugs Riet.xx

Annette sagde ...

SUPER flot LO du fik lavet ud fra udfordringen - og TILLYKKE med 1. pladsen. Lækker præmie - som da LIGE er dig. Glæder mig til at se hvad du får lavet med den.

Jette Munkbøl sagde ...

Rigtig flot LO og lække hund:)