tirsdag den 30. august 2011

Love it

I løndags var jeg til Logescrap hos Scrapfactory. 12 timer i torden og regn, så det var hyggelig at sidde indedørs og scrap med 8 andre scrapper.

Til Logescrap er der altid et par udfordringer og jeg fik lavet kun skitseudfordring, da jeg brugt en del tid på at tørre (maling) og surmulet over jeg ingen blomster havde med. Layout her over er skitseudfordringen og ved købe af lidt blomster og roden rundt i gemmerne fik jeg blomster på alligevel;O)

Ha en dejlig kreativ tirsdag. Jeg holder endelig min sommerferie, så jeg skal både ud og cykle, fordi jeg elsker det og værer kreativ.

fredag den 26. august 2011

Vintage vandrepakken

På scrapsister køre der en vintage vandrepakke og i sidste uge havde jeg den. Her er de lækker nye vintage ting jeg fik ud af pakke. Jeg har allerede brugt nogle af tingene på det layout jeg lavet igår.

Og her er hvad jeg lad i.


Så er det snart tid til Scrap`N`Dream igen. Jeg kommer, hvad med dig?????


God weekend alle sammen.

torsdag den 25. august 2011

Cool girl

Det er godt nok længe siden jeg har scrappede et layout. Men jeg har lide fået lidt nye billeder fremkaldet, og så kom inspirationen også med de cool billeder af Frederikke.
Mønsterpapiret er fra Glitz design, der er 2 læder blomster på og en hjemmelavet af bånd, lidt tim H og en template med urene og tallene på. Og så er der brugt lidt fra en Vintage pakke jeg er med i. Bingo tallene er fra Røde Kors.

Ha en dejlig, kreativ aften. ;O)

søndag den 21. august 2011

Notesblok - dress form

Ja, så gik der lige Tim H. i den igen, godt hjulpet af Martha Stewart. Jeg så på en blog, en der havde lavet en notesblok med Tim Holtz dress form. Og sådan ville jeg da også have.

Ja, min blev igen en engle. Sløjfen på skulderen samle hele blokken og kan bindes op, så flere stykker papir kan i sættes. Blokkens papir er bare noget kopipapir, som også er køret igennem Big Shotten.


Ha en god og kreativ Søndag.

fredag den 19. august 2011

Min første ....

Da nattevagten, på mit arbejde, komme sidste fredag kom med sin første flettede taske, tænket jeg, at det ville jeg også prøve. Så her en lille uge senere og mange ord som ikke skal gentages er min først flet taske også færdig. Jeg har brugt bogbind af Netto til taske, jeg har lavet om blomsten og bien igen(haner og huner). Og konstaterede at jeg ikke kan sy ;O(

Ha en dejlig weekend. Jeg håber på bedre vejr, så jeg kan komme på kræmmermarkedet.

fredag den 12. august 2011

Bare et tag..... og UTEE

På opfordring fra Dorthe har jeg lavet det tag til pandurohobby udfordring nr 18. Dress form og tag er fra Tim Holtz, mønsterpapir fra Bo Bunny. Den stor blomster er hjemmelavet af bånd og tyl. Taget, blomste og bånd har selvfølgelig fået glimmerMist.
Der er en der tidligere har spurgt til hvordan jeg arbejder med UTEE. Dress form er malet, først med brun og så guld i kanterne. Derefter har den fået et par lag med UTEE. Og i mens UTEE stadig var varm jeg jeg trykket et stemlpe med hvid sværte på ned i den varme UTEE. Jeg bruger VersaMark til at holde på UTEE, også i mellem lagene af UTEE og Tim Holtz varmepistol.

Ha en dejlig weekend og har igen arbejdsweekend, men på mandag stå den på ferie. Sommer/efterårsferie med det vejr vi har.

torsdag den 11. august 2011

DT for Card and Scrap



For et par uger siden blev jeg sprugt om jeg ville været med i design teamet hos Cardandscrap

Selvføglelig sagde jeg ja og glæder mig til udfordringerne og til at inspirere andre sammen med de andre dygtige DT medlemmer.

Kikke fordi Cardandscrap og deltag i vores udfordringer, vejret er til det ;O), så ingen undskyldninger der.

mandag den 8. august 2011

Make a wisk

Make a wisk og kys frøen. Da jeg igår sad og kikkede på mønster papiret fra Webster design, kom jeg til tænke på den meget store og grime tusse, som bo i mit skue. Måske man skulle tag og kysse den en dag og håber på prinsen på den hvid hest. ;O)
Nå men, søndag formiddag og regnvejr, så jeg hygge med at lave det tag. Dejligt at lave andet, efter en uge med at folde karton til kalenden.

Ha en dejlig uge.

fredag den 5. august 2011

Kalender

En dag da jeg sad og kikket you tube videoer, faldt jeg over paper phenomenon og hendes mini organizer. Jeg forelske mig total i den og købt tutorial til den. Den skulle jeg bare prøve og lave. Så her er min dejlig kalender.
Mønster papiret er fra Glitz design, Beautiful Dreamer. 12 stk er der brugt, plus 10 stk. kraft karton.

Her er venstre side fra kalenderen, men masser af lommer.
Her august og september måned foldet ud, igen masser af lommer og på bagside plads til billeder, som jeg vil sat i efterhånden, så kalenderen er et arbejdende projekt.

Bagved er der plads til en lille blok, som jeg har pynte lidt.

Størrelsen er ca. 6,5" x 4,5" x 2" tommer.


Billeder kommer slet ikke den lækker kalender til sin ret, desværre.


Ha en dejlig weekend.