tirsdag den 4. september 2012

Et kort og ProMarkers

 Så har jeg igen fået farvet med mine ProMarkers, er blevet lidt vild og synes også resultarere er meget godt efterhånden.  Ja, og mine gamle Manolia stemlper er kommet i brug igen. I min sommerferie indkøbt jeg forår og sommer af Limited Edition Seasonnal Colours fra ProMarkers. Rigtig søde farver, som er nu over de 144 farver er deres farvepalet. Til Tilda her, har jeg brugt forårsfarverne, som er pastelfarver og Tildas bluse er paperpicing ud af papirserien.
Kort er et easelkort, som jeg har lavet en del af på det sidste, men det er også en sød model. Kort er i Prima´s serie Tea Tryme.
Her er et lille skema, jeg har fundet på net, hvor man kan blander ProMarkersèrne med Limited Edition farverne. Et super lille stykke værktøj. Jeg har printe det ud på et papir til ProMarkers ( Letraset Cartridge) og farvet farverne ind, så det nu er lette at finde rundt i farverne og lave skyggerne. Håber skema kan være til hjælp hos andre ProMarkers fan. 

Nu gå jeg er glæder mig til efterår og vinterfarver også kommer til Danmark.

ha en forsæt go uge.

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et sødt kort og flot med rammen og blomsterne indover.
Ha en go aften.

Pialine sagde ...

Superflot kort og flot farvet - er stadig vild med Easelkortet men har stadigvæk det til gode at prøve det selv :)....dejlige detaljer - ha en dejlig aften :)
Knus

Jytte sagde ...

Hvor er det et sødt kort!! Jeg er vild med papiret (som jeg også selv har) :)

Sannekreativ sagde ...

Rigtig sødt kort, og dejlige farver.

Annette / aka sagde ...

Hvor er det smukt - igen.
Din Tilda er så flot malet og klædt på. Smaddergod ide med paperpiercing - og lidt som en påklædningsdukke.

Husk nu at lægge det fine kort fra i dag på din blog. Det fortjener det...