søndag den 26. august 2007

Scrapbookinglaver jeg også. Jeg har lavet scrapbooking i de sidste 1½ år og elsker det. Jeg er vild med farver, papir og alle de ting man skal have til det. Før i tiden tænket jeg det må være en drøm alt arbejdet i en boghandel, nu må det være at arbejde i en scrapbookings butik. Tænk at være omgivet af lækkert papir, smukke farver og alt det nye, hver dag. Pu ha hvilken drøm.

LO her over, er lavet som en gave til min niece Cathrine, der blev 15 år sidste søndag. De har lidt fået den dejlige Bella hjem. På billederne er Bella bare 5 uger gamle og det er først gang pigerne (mine niecer) ser hende.

LO er liftet fra en amerikansk side. Jeg lavet LO sidste løndag hvor der var et min cybercrop på Dreampapers. Det var Annettes udfordring til os, der var med, der skulle være dyr på.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Årh for en skøn lille golden hvalp !! Et rigtig flot LO og enig, at arbejde i en scrapbutik må være skønt - men sikkert også dyrt alt det man så måtte eje !!!

Connie sagde ...

Det har du ret i, Diana. Har arbejdet 6 år i blomsterforretning og hold da op hvor jeg slægt hjem. Jeg fik udbetalt lønen i potter og julepynt.GG

Anne Bente sagde ...

åhhhhhhhh,sukkkk så sød lille hund, og et kæmpe flot lo, supert opsæt og detaljer :)

Marianne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Marianne sagde ...

Sikke et flot LO - og sikke en skøn lille hvalp... Bare det var min ;o)

Knus M