mandag den 14. januar 2008

At deltag i udfordringer

Jeg har deltaget i et par udfordringer her på det sidste. Det er ellers rigtig længde siden jeg sidst har gjort det. Men det har været godt, at arbejde efter en opgave, at blive inspireret på en anden måde end ellers.

Jeg har bl.a. meldt mig til Iben fra Multi-scraps udfordringen, som skal løbe over hele året. Desværre blev mit mit bidrag ikke godkendt, så jeg kan allerede vise mit lille bedrag her.

Jeg lidt idol af Hilde fra Norge. Hun har 2 super gode blogs, med masser af inspiration til både kort og scrap. Her er linkes til hende blogs http://hildesmagnoliaverden.blogspot.com/ og http://stempelgalsverden.blogspot.com/
Mit bidrag blev en liftning af Hildes farver, stil, brug af stemlper og materialer. "Sweet Girls" har jeg deltaget med på "The Scrap Cat" forum. Det var et lidt sidste øjeblikkets bidrag, så jeg fandet et gamle børnhavebilledet af mine niecer, nået gammelt papir fra Cherry Arte, de sidste fotohjørner fra HS og et par sommerfulg fra Autumn Leaves. Er enligt godt tilfreds med resultatet, da jeg har haft billedet frem et par gang og for så at blive lagt væk igen, da jeg ikke rigtigt synes jeg kunne fådet rigtig ud af billedet.

Ha´en god uge.;o)

10 kommentarer:

Pia sagde ...

Øv det var trist at du blev disket og ikke kan være med, dit bibrag ser kanon godt ud , dejlige farver og fin opsætning.

Stinne sagde ...

Ej hvor surt at du blev disket... du har da en masse bling osv. Mit er godtaget-- er så spændt på det når man skal ind og kigge i morn!!!

jeg elsker at dit LO - er lidt "rodet"

WAU siger jeg bare

Anne Bente sagde ...

wawwww, det var godt nok ellers et flot bidrag, det ser bare godt ud det hele, så øvøv,det andet er jo også bare sååå sød, og skønt billede :)

Else-DK sagde ...

?? hvad er det som mangler - eller er forkert ?? siden det ikke kunne godkendes ??

Jeg synes det er hammerflot og flot liftet fra din idols site. Send det til hendes blog !?!

Det er også et godt LO med dine niecer, dejlige farver.

Jette / ma11edina sagde ...

Ejj, hvor synd...det ser hammer godt ud, super flot med det glitter du har på og i dejlige farver og lidt rodet på den gode måde.. :-D... også et dejligt, friskt LO af pigerne!

Unknown sagde ...

Rigtig surt du ikke kom igennem nåleøjet, flot LO.
Det med pigerne på er bare smadder flot, skønne farver

lam sagde ...

ej hvor surt at du ikke blev godkendt, fortalte hun hvorfor? jeg synes dit bidrag er kanont flot og jeg gad gode have de stempelevner du har.

Hilde sagde ...

wow.. for en ære da!!
Har du laget en siden om meg, inspirert av meg!!!
*dåne* Nå ble jeg litt målløs her altså!!

En god klem fra meg, og så synd at det ikke ble godkjent da..
Hva var kriteriene??

Pialine sagde ...

Det var ærgeligt for det var ellers et kanont flot bidrag. Flot Lo af dine niecer.
Knuzzer
Pialine

fie & Co sagde ...

Ja, jeg kan også rigtig godt lide Hildes blogge, der er altid noget spændende og kigge på:0)

Ellers Et super flot layout du har lavet;0)