lørdag den 22. marts 2008

Spring

Dette LO er lavet til Dreampapers Påskekonkurrence. Jeg var heldig at vinde nogle lækker blomster stickers fra American Crafts. LÓèt er lavet med det samme digi kit som "Forår" fra ShabbyPrincess.
Dagen idag er gået i Dreampapers, hvor vi har haft en lille stemlpetryk bytteri. Jeg brugt det mest af en blok, så jeg har tryk nok til det næste laaaaaaaaang stykke tid. Tak for lån af stemlper Pialine og Sarah.

Forsæt god påske:o)

7 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke med lodtrækningen! Rigtig lækkert og frisk LO du har lavet, selvom det sner, så kommer man let i forårsstemning ved at studere dit LO. Fortsat god påske :-)

Pia sagde ...

Rigtig dejligt forårs lo, øv jeg ville gerne have været med i en stempel bytte rundt, vil så gerne have aftryk af hængler, stengler eller hvad de hedder, dem der ikke kan købes i DK. Hyggeligt at hilse på dig

Pia sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Netti sagde ...

Det er vel nok flot. Og tillykke med lodtrækningen.
Jeg er vild med at dit layout er i sarte farver så blomsten du har fotograferet træder mere frem.

Linda sagde ...

I kan altså noget med jeres digi scrap - gu ve om jeg får det lært engang. Men det er super flot nogle rigtig fede farver :0)

troll13 sagde ...

Dejligt forårs LO, man kommer da helt i forårsstemning ;o)
Det er så flot med alle de blomster du har lavet forneden

Pialine sagde ...

Tillykke med lodtrækningen og selv tak for sidst - det var virkelig hyggeligt og jeg vil også sige tak for tryk af dine stempler :o)
Knuzzer
Pialine