mandag den 7. april 2008

Udsigt til Danmark

Weekenden har stået på masser af lækker indkøb. Lørdag havde jeg en hyggelig dag med Pialine i Helsingborg, hvor vi stor indkøbt af papir, stemlper, blomster m.v. ved Helsingborgs Stemlpe og scrap messer. Bagefter var vi en tur i "byparken" hvor græsplaner var hel blå af forårsblomster og så måtte kameraene frem og vi fik taget en masser billeder. Super hyggelig tur, Pialine. Vi må afsted igen til efteråret.
På LOét herover, er billedet taget, på en tidligere tur til Helsingborg. Ellers er der bruget et par store rester af Bacis Grey, Bazzill karton, lidt dims, maling og bogstaver fra Sizzix.

Ha en god uge.

7 kommentarer:

Annika sagde ...

Er slet ikke jaloux, ville slet ikke opleve det *gg* - og vi var kun glade for at I ikke var på Fyn med os andre!

Ai, skønt at I havde en super tur! Hvad mon der røg i poserne ;)

Charlie sagde ...

Ja det var en god messe og hyggeligt at se så mange kendte ansigter både danske og svenske. UHA vi fik også handlet - faktisk tror jeg ikke der var en eneste butik der gik fri. Og søndag var vi i Roskilde, så mit Visakort har tilbragt mandagen i køleskabet - det skulle jo nødigt smelte.

Netti sagde ...

Hej Conni. Hvad fik du købt?? Det var sjovt lige at møde dig der :o)
Jeg har lagt alle mine køb på min blog *G*
Superflot layout du har lavet og sikke da et flot billede!

Unknown sagde ...

Rigtig flot layout

maria sagde ...

Super flot LO jeg er helt vild med titlen.
hyggeligt lige at sige hej til dig i helsingborg, og tillykke med gevinsten :0)

Pialine sagde ...

Hej Connie, ja enig det var en superhyggelig tur, som gik utrolig hurtig, hvor blev timerne af ? Der blev købt en masse gode ting og ja der blev talt penge og købt lidt fælles ind ;o) ....hey Connie jeg er allerede begyndt at spare op he he har jo købt Hanne´s svenske kroner. Det var også hyggeligt at møde jer andre, og parken med det blå hav af blomster - jeg tror vi fik en masse gode billeder.
Superflot LO - vi tog samme billede igen i år :o)
Knuzzer
Pialine

Else-DK sagde ...

Super lækkert LO, fantastisk flot billede du har taget. Først troede jeg det var fra Venedig eller sån' - det ser så "udenlandsk" ud. ja og så så jeg jo Kronborg i baggrunden. ;-)) så det er det jo også, men ....

Hvor lyder det hyggeligt med jeres ture til Helsingborg og jeg glæder mig til at se den blå græsplæne.