tirsdag den 10. juni 2008

Dage med Spot og Jako

Jeg har også fået købt "page maps", som så mange andre. Ja, det er nu et stykke tid siden, og LOét her har også være et stykke tid på vej, men er lavet efter bogen. Billeder er restbilleder fra en SQ08 opgave, hvor vi skulle tag billeder fra en dag i februar. Jeg havde mange tilbage og ville gerne lave et LO, hvor billederne var til at se.
Loét er lavet i Basic Grey i lidt mørke farver, men det passer jo meget godt til februar. Jeg har brugt 2 forskellige Ellison alfaberter, stamlpet forover er fra prima, det samme er blomsterne.

Dette var året første dobb. LO og måske også det sidste. Dobb. LO er ikke lige mig, synes det er alt for meget plads. Men Page Maps var en god hjælp, så måske jeg hopper på en elller 2 mere i år.
P.S. Jeg skal nok tag billeder af weekendens pilflet arbejde. Kan sige, at jeg er omkring 10 timer om at lave fulgehuset, så det bliver nok ikke til scrapbooking i weekenden.

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kan godt forstå at du synes at der er alt for meget plads på et dobbelt-lo, sådan har jeg det også.

Synes nu at du er sluppet ganske godt fra det og det er jo også rart når man har mange billeder :0)

Marianne sagde ...

Hvor er det bare blevet et hamrende flot LO!! Men kan godt forstå dig - det der med dobbelt LOer er heller ikke rigtig mig at lave....

Pia sagde ...

Jeg laver næsten aldrig dobbelt lo, synes det er svært og kræver mange billeder men dit er blevet super flot, dejlige farver og som altid med rigtig mange detaljer

Nikolette sagde ...

Jeg ælsker dobbelt l/o.. fx når man kan fortælle om en ferieoplevelse/historie med flere billeder. Men kan godt se, at hvis man er lidt pyntesyg, kan det godt være svært ;-)

Når det er sagt, så synes jeg nu, at du er sluppet ret godt fra det :-)

Netti sagde ...

Jeg synes at dobbeltlayouts er gode til hvis man har mange billeder og jeg sys at du er sluppet rigtig godt fra det - så mere af det Conni :o)

maria sagde ...

Super flot LO med mange flotte detaljer.
jeg har det lige som dig med hensyn til dobbelt LO.

Charlie sagde ...

DLO er svære ja, men fede når man har mange fotos. Dit er blevet rigtig godt - og den der bog - IH jeg er jo helt "udenfor" - jeg må se at få den købt. EFTER eksamen.

Anne Bente sagde ...

super flot dobbelt lo, jeg laver det næsten aldrig, men flot er det :)

lam sagde ...

Super flot db layout med mange flotte detaljer. jeg er både til db og enkelt layouts,det kommer helt an på mængden af billeder

Karina Beck sagde ...

Har aldrig lavet et dobbelt LO. Ved ikke hvor jeg skal begynde. Dit er rigtig godt.

Susanne Meltesen sagde ...

Meget plads eller ej - det er du dæl'me sluppet godt fra.
Vildt lækkert - og så mange flotte detaljer...