mandag den 12. januar 2009

2 gange 18 år

Jeg har lavet lidt bestillingskort. Bl.a. to til 18 års fødselsdag. Det første til Christian. Jeg tror papiret er fra My Minds Eye og jeg sat fokus på tallet 18 med pilene fra Tim Holzt.
Her er det kort jeg ikke kunne vise forleden dag. Jeg er selv vild med kort, elsker farverne og blomster passer perfekt til. Er jo lidt farver glad.;o) Kort er 15 x 10 cm. Kort er foldt 5 og 10 cm ind fra hver ende.
Her inder siden af kort.
Jeg har en fridag idag mandag, da jeg har været på weekend arbejde. Jeg skal både være kreativ og begynde min eksamens læsning i løbet af dagen. Skal til min første eksamen om 2 uge.
Ha en god dag og uge. ;o))

10 kommentarer:

Pia sagde ...

Wow et sejt drengekort og et sødt pigekort, lækre farver og papir du har brugt og fin detalje med sejlgarnet på begge kort

Anne Bente sagde ...

total flot kort, og 10000 tak for målene, jeg vil prøve mig på den:)

Gitte sagde ...

Et super drengekort. Rigtig seje detaljer du har på. Skønt tøsekort og lækket papir. Jeg kan god lide at du har lukket tøsekortet med sejlgarn. :)
Du må ha' en rigtig god aften. :)

Anonym sagde ...

rigtig råt drengekort.

Heidi sagde ...

så fedt og drenge et kort er helt vild med det og det andet kort er super og en skøn anderledes foldning som jeg hvis må prøve ;o)

Karina Beck sagde ...

To lækre kort begge to. Dejlige farver.
Du må forklare mig målene når vi ses engang igen for jeg forstår det ikke helt...

Pialine sagde ...

Wow to flotte kort - jeg kan godt forstå du er vild med pigekortet det er da bare helt perfekt :o)...drengekortet er også helt fantastisk. Kig på min blog jeg har lagt noget til dig...
Knuzzer

maria sagde ...

Wow et par flotte kort du har lave jeg er vild med dem begge på hver sin måde

Linda K. sagde ...

Meget flotte kort begge to, synes selv at det er svært med drengekort, men det er super super flot!!!

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

hold da op nogle seje kort du har lavet. Dine drenge kort er helt eminente....

Har scrollet lidt med på din blog, og bliver da nok lige nødt til at lifte dit lo med dine niecer, det er bare så flot....