mandag den 13. april 2009

2 x six

Jeg havde bestille papir fra Prima, og da jeg så dette stykke, måtte jeg bare i gang. Papiret fik lov til at bestemme billedet, da det passede godt i farverne sammen. Jeg har så brugt en del tid på maling, tørtider og flydende perler.
Imens jeg var igang havde Scrapsisters Crop og opgave 3 passede til LOét og jeg svaret på de 2 x seks spørgsmål og satte dem på LOét.
Overskriften har drillet lidt, da jeg ikke havde de rigtige bogstaver, der for 6 på engelsk. Thickers er meget gode, men man mangler hurtigt bogstaver og så sidder man med en masse bogstaver, der er sværere at få brugt.

Sidste dag i Påsken, men jeg har undervisningsfri tirsdag og onsdag også, så min ferie forsætter lidt i nu. På torsdag skal jeg på kursus i Dreampapers, hvor Lisette underviser i "lag på lag". Jeg glæder mig til at få ny inspiration. Måske ses vi???

Ha en god dag.

7 kommentarer:

Pialine sagde ...

Dette LO er som sædvanlig super lækkert og skønt. Dejlige farver, skøn opsætning og temaet er supergodt. Dejligt at du har et par dage ekstra, jeg starter i morgen øv....Fortsat gode fridage.
Knuzzer
Pialine

Karina Beck sagde ...

Rigtig lækkert layout. Dejlige friske farver og du mestrer allerede lag på lag metoden helt vildt godt!

Riet sagde ...

what a beautiful layout Connie,l love the colour.

hugs Riet.x

Pia sagde ...

super skønt layout,fantastiske farver og billede passer perfekt. Du må have en god mandag

Linda K. sagde ...

WOW et super flot LO du har lavet, det hele passer bare så godt og det er SÅ lækkert at se på!!! :) Fortsat god påskeferie, hvor er du heldig!!!

Gitte sagde ...

Wow det er et kanon lækkert LO du fik lavet. Rigtig flot IRL.:)
Du må forsat ha' nogle skønne fridage.:)
Knus Gitte

maria sagde ...

Kan kun sige det igen, det er et totalt vild flot det LO :0)