lørdag den 6. juni 2009

Kort og godt - kort

Hmm, der er nogle der har købt alle mine kort, så jeg er helt på bare bund i kortkassen. Så i denne uge har jeg fået lavet en 5 kort. De 4 er her og det sidste ligge i Scrapsisters Galleri og deltager i en udfordring der.
Det første kort er et lift, jeg har drømmet om i nat, at jeg skulle prøve at lave det. Den røde baggrund er lavet med distress ink, vand og en lidt glimmer mist. Derefter er det sorte mønster stemlpet på. Hjertestemlper fra Stempelglade, blomster fra Prima og en blondeservittet.
Det kort fik jeg lavet til free scrap i onsdags. Stemplet har jeg lånt af Pialine. Papiret er fra en stor 2 kr´s bund Annette har i butikken, der var mange lækker stykker papir og nogle stykker kom med mig hjem.
Jordbærtid, elsker jordbær. Kort er også et lift af et kort Benedikte fra Unikscrap.
Det kort skulle have været en sangkort, men jeg fik vent siden fra højskolesangbog forkert. Det er teksten til "Du danske sommer", der sidder på bagsiden. Så gik luften af ballonen for den dag, men jeg synes nu det blev meget sødt adligevel. Jeg fik købt højskolesangbog fo en 5ér i en Røde Kors butik, idag købt jeg en fransk bog til kot og layouts, også til en 5ér.
Min første skoleperiode er forbi og på mandag start jeg i et særligt botilbud for demente. Det bliver spændende, da det er min psykiatripraktik. Hmm, bare jeg ikke kommer hjem med et blåt øje.
Forsæt go weekend.

11 kommentarer:

Charlie sagde ...

Med alle de FINE kort kan jeg bestemt godt forstå du får udsolgt hurtigt. Håber du ikke sælger dem FOR billigt for jeg kan sagtens se der er lagt stort arbejde bag dem. Jeg er håbløst bagud pg.a. en masse rejseaktivitet privat og med jobbet - så du er med i min blogrundtur lige nu inden aftensmaden. =0)

Karina Beck sagde ...

Super flotte kort allesammen. Det der med distress ink må du lige forklare mig næste gang vi mødes, det ser godt ud ; )
Fortsat god weekend.

Tanja sagde ...

Sikke en masse LÆKRE kort og kan da godt forstå du har solgt alle dine kort... Du laver nogle rigtig flotte kort med en masse skønne detaljer... :o)
Jeg er helt vild med det kort med jordbærerne.. :o)
Scrapknuzz Tanja

Pialine sagde ...

Ti hi kender det alt for godt det med at kortkassen er tom - halter også selv bagud hele tiden, men kan nu godt forstå at din kortkasse er tom hele tiden for du laver da de flotteste kort med nogle fantastiske opsætninger :o)
Knuzzer
Pialine

Stinne sagde ...

Hi hi min er også tom og jeg knokler derud af for at få den fyldt - og nu ved jeg hvor jeg skal hente inspiration. Det er nogle SUPER fede kort du har lavet og jeg kan rigtigt godt lide dem alle! '

Knus Stinne

Nikolette sagde ...

Som altid er jeg vild med det, der kommer fra din hånd! Især er jeg vild med idéen med højskolehåndbogen.. tænker, at hver sang kan give inspiration til motiv!

Riet sagde ...

What a beautiful cards Connie,l love the image and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

Pia sagde ...

såååå flotte kort med mange fine detaljer. Held og lykke på mandag.

Nikolette sagde ...

Hov, glemte lige at skrive, at vi måske lige skal tale Silhouette inden du investerer ;-)
knus

lam sagde ...

det må være dejligt med lidt omsætning i kortkassen ;O) Super skønne kort

Linda K. sagde ...

Kan godt forstå at dine kort bliver solgt, de er super flotte fyldt med fine detaljer.