onsdag den 12. august 2009

Just you

Dette layout er lift, ja, jeg kan jo lige så godt indrømme det med det samme. Billederne er af min dejlig kæreste, sådan som han er bedst, ivrig og glad. Vi var en dejlig sommeraften på Mosede Fort og her faldt vi i snak med et par fyr, der i en meget lang og tynd snor havde en drage, ca. 2 km op i luften. Fra jorden kun vi bare se en lille sort prik. Min kæreste fik lov til at holde snor og begynde ned tagning af den, som kunne tag over 2 timer.

Det blev til en lille historie fra min ferie idag Imorgen skal jeg til midtvejssamtale på min uddannelse og have at vide om jeg er på vej i den rigtig retning. Er godt nok spænd.

Ha en god dag alle sammen.

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot layout. Virkelig gennemført farvevalg.
Og kæresten.. tillykke med ham. Er det ikke nyt?

Nikolette sagde ...

Hvor blev det flot.. jeg ved ikke engang om du blev helt færdigt i fredags. I al tilfælde, så jeg er glad for at se det.. og så bliver jeg lige mindet om, hvor sejt det er, at du selv kan lave dit "scallop" papir :-O

maria sagde ...

wow et super lækkert LO, super farver og lakker opsætning

Anne Bente sagde ...

wawwww hvor er det et flot lo, og en sød kæreste ser det bestemtmud til.

Riet sagde ...

What a beautiful layout Connie,i love the colours.

Hugs Riet.x

Mette sagde ...

Lækkert LO med masser af detaljer

Charlie sagde ...

Lækkert LO fin opsætning og så elsker jeg når voksne mænd stadig kan blive begejstrede for at lege. Vand og sæbebobler er det bedste vores barnebarn kan lokke sin morfar med - og hvem der nyder det mest er svært at sige. Tak for kigget og god weekend. =0)

Pialine sagde ...

Skønt LO - dejlige farver og detaljer - du kan bare det der søde :o)
Knuzzer
Pialine