lørdag den 24. oktober 2009

Olde unger og opskrifterbog

I onsdags holdt jeg det sidst kursus, fra min side, for Dreampapers, der jo desværre lukker. Kursus var i et lille sjovt Bind it all album.
Jeg havde lavet 2 album til kursus. Først et lille pralealbum med min mormors oldeunger, som fint kunne bleve en lille julegave. Her et lille kikke ind i albumet.
Det andet album er tænket som et lille gavealbum til en veninde eller en værtindegave med små ynglings opskrifter med æbler og lidt plads til et par opskriter mere.
Jeg har pynt albummet med Magnolias efterårspakke stempler, der havde et kogebogstema.
Her kan man ser de mange små låger albummet bestå af.
Jeg må undskylde lidt at jeg ikke for opdateret min blog og skrevet kommentar hos jer, men der er bare mange andre ting, der tag tiden i øjeblikket, desværre.
På onsdag skal jeg til Free scrap, for sidst gang desværre, for mit vedkommen. Jeg håber der kommer en masse jeg kender. Det kunne være hyggeligt......

7 kommentarer:

Pialine sagde ...

Hej Connie - jeg var en af dine begejstrede elever på dette kursus og det er simpelthen et super lille bind-it-all album der kan bruges til rigtig mange ting. Undervisningen var perfekt og vi hyggede os gevaldigt. Er fuldstændig vild med opskriftsbogen. Ses desværre ikke på onsdag da der er fødselsdag i familien.
Knuzzer
Pialine

Gitte sagde ...

Waouw jeg er bare helt vild med de 2 album, super lækre detaljer. De er rigtig flotte IRL...:)Må vist se at få lavet mit helt færdig:)

Tusinde tak for et kanon godt kursus. Meget inspirerende. :)

Ved ikke om jeg kommer onsdag. Men så rigtig god fornøjelse og god tur.:)
Rigtig god weekend
Knus

Anne Bente sagde ...

hold da op hvor er de bare flotte begge 2, hvem ville ikke gerne ha sådan et.

lam sagde ...

Skønne album

Karina Beck sagde ...

Sikke nogle flotte album. Det kursus ville jeg sørme godt have været på, men jeg var til forældremøde... øv.
Fortsat god weekend.

Pia sagde ...

wow det ser super lækkert ud, flot album

Charlie sagde ...

Hvor er det nogle fine små albums og du har da nogle stempler jeg har overset (sådan går det når jobbet kommer i vejen for fritiden). Vi ses vel på SAM??