søndag den 21. februar 2010

God jul ;O)

Ja, hvad man ikke er udsat for i min familie, men jeg var vinder af års hat i julen og denne gang med næse. Jeg har været rundt i gemmerne og fundet gammelt papir fra MME og gét er fra BG, det er hvis flere år siden de kom på markedet, men lækker ting ad lige vel.

Jeg har vinterferie i denne uge, dog med lektier, men dem er jeg gået i gennem, mangler bare en 6- 8 timer, så er det overstået. Så nu skal jeg være kreativ, glæde mig helt.

God vinter uge til jer. Synes nu man kan høre på fuglene af foråret er på vej.

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej RUDOLF. Ja ja - i familiens skød kan man tillade sig at være lidt mere fjollet end i livet i almindelighed, ikke? FLOT LO og sjovt minde at gemme. Pøj pøj med lektierne og dejligt med kreativ tid også. God søndag.

Helle sagde ...

hihi ja bare man kan underholde lidt. og skønt at se jeg ikke er den eneste der har gang i gammelt og reste papir.. lækkert lo

Gitte sagde ...

Ih hvor blev det juleLO bare blevet fedt.Super lækre detaljer.:)
Hi hi ja hvor ellers kan man gakke ud end hos sin familie....et skønt billede af dig.:)Tror jeg må ud og købe sådan et gevir..*gg* Det er en super god ide at fremhæve næsen.:) Jeg er helt vild med det julepapir....jeg har lige købt det igen på tilbud...*gg*
Du må ha' en dejlig vinterferie.
Knus

Mette sagde ...

Sikke da et skønt LO - det får da smilet frem.

Netti sagde ...

Superflot layout med dig. Jeg er helt vild med din pynt..det ser virkelig godt ud. Og sikke et sjovt billede :)
Også god jul til dig ;)

Riet sagde ...

Ohhh wowww Connie,what beautiful,i love your papers and colours.

Hugs Riet.xx