mandag den 31. maj 2010

Vinter i maj

Igen en lækker skitse hos skissedilla, nr. 62. Er vild med deres skitser. Og jeg havde lige disse 3 billeder af mig selv liggende på bordet. De er fra den 26 december, husker det fordi jeg var på vej til julefrokost hos mine forældre, da billederne blev taget. Jeg har prøvet flere gang, at lave layouts med masser af " white space", men det er hvis første gang det lykkes.

Jeg har brugt BG nye Basic serie, fantastisklækker serie, som jeg kommer til at lave flere layouts i . En rest af et stykke 7gypsies, bølgepap med maling på, lidt bånd og ingen blomster.

Jeg var i Køge idag, til en knælæge og fik at vide at jeg skal ind og have rytte op i det ene knæ den 23 juni. På vej igennem Køge var jeg forbi en blomsterhandel, hvor hun havde det lækkeste bånd med bl.a knapper. Herligt gammeldags og så købet jeg ikke nået...... Må hvis til Køge igen.

Dejlig at se rigtigt mange kende ansigter i lørdags på SAM. Fik købet en masse lækker ting bl.a Tim Holtz nye bog, så nu har jeg nye behov igen ;O)

Ha en rigtig dejlig sommer uge.

5 kommentarer:

Riet sagde ...

What a gorgeous layout Connie.

Hugs Riet.xx

Charlie sagde ...

Og Øv JEG MISSEDE at få sagt hej - mødte din mor - håber hun hilste fra mig - jeg futtede lidt for meget rundt denne gang. Fint LO - jeg troede faktisk det var billeder fra "vinteren i maj" for det har DÆLME været koldt enkelte dage - men nu er det snart juni og SÅ kommer solen - ikke+?? PØJ PØJ med knæet og =0) hilsen.

Majer sagde ...

Super LO (selvom jeg jo slet ikke kan have det dersens White Space ;-) ), du har fået god harmoni i det.

Hvilke butik var det i Køge?? Det er jo min by :-)

joven sagde ...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

HegeAL sagde ...

Kul BOM Lo. Herlig med white space. Jeg digger det!

Takk for at du deltar!