søndag den 5. februar 2012

Kick off

Igår havde jeg en dejlig, hyggelig dag til Scrap`N`Dream med lækker mad og super plads. Fik lavet det jeg havde forberedet, selvføglelige shoppet bl.a nogle spellbinders dies som jeg havde ønsket længde.

Bl. a. fik jeg lavet layout herover. Billedet har ventet længe på det rigtig papir, som jeg fandt i en af de Lykkeposer fra Paduro jeg købt i januar. Nikolette opfatte ideen med tekst på ispinde, jeg har afprøvet hjemmelavet polorid billed ramme. Båndet er smykkebånd fra lykkeposen også. Alt i alt er jeg godt tilfreds med resultaret. Håber Daniel også kan lide den.

Tak til pigerne omkring bordet for de gode snakke og grin vi fik, lige hvad jeg trængte til. Og det lækker papir, Dorthe og opskriften, Charlotte. Og og og

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej hyggeligt lige at få hilst på dig og din mor igen i går. Ja du har bestemt også været i godt selskab hvor du sad. Supergod ide med at stemple på ispinde - hvilken sværte er god til det?? Og ser kanongodt ud det drenge LO - jeg så godt det papir hos Panduro for et stykke tid siden - men kunne ikke helt se hvordan man kunne bruge det da det jo har MEGET tekst og farver - men genial ide med det hvide felt der skaber ro til at scrappe videre på. PS Sød lille fodboldspiller.

Dorthe sagde ...

Jaaahhh... nu kan jeg endelig komme på din blog igen - uden spor problemer - jubii.. :)
Hvor lyder det bare som du har haft en herlig dag, og sikke et fedt LO du har lavet. Glæder mig til at følge lidt med igen herinde.

Dorthe sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.