fredag den 27. juli 2012

Bare en dag i haven - posealbum

Så er det tid igen til en ny udfordring på Panduro Hobby`s blog, dengang er det posealbum, super sjov udfordring, som jeg gik i gang med for lang tid siden. Kunne ikke lade vær. GG.
Temaet for mit album var jeg heller ikke i tvivle om, da jeg så blokken "Gardenparty" fra Panduro´s Tilda serie. Lækker. lækker blok med masser af udklip og flotte havesider.
 Her nogle sider fra albummet. Billeder er løs, sidder i forskelllige lommer, udklippessiderne fra blokken pynter hele vejen igennem albummet.
Lommer som måske ikke lige ses ved første øjekast. Skønne farver.


Se hele albummet i min lille video. Hvis nogle vil have en video tut på hvordan jeg samler albummet/poserne, så skrive det under kommatar.


Besøg også  Panduro Hobby`s blog og se hvad de andre designer har fundet på, materiallisten til mit album og deltag til vores udfordring.

Nyd sommeren og tag scrapting med ud i sommeren. Go weekend, Connie

7 kommentarer:

Jytte sagde ...

Sikke et lækkert album og god video :) Får da bare lyst til at lave et selv :)

Ha' en dejlig weekend :)

Riet sagde ...

So gorgeous Connie.

Hugs Riet.xx

Mette sagde ...

mums et lækkert album. Det papir er bare så lækkert.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det bare super sødt!

KFE Design sagde ...

Det er et rigtig flot album og jeg vil da gerne tage imod tilbuddet om at få en video tut, der viser hvordan man samler albummet/poserne.

Pia sagde ...

super lækkert album
Du må have en sommerlig weekend

morkaren sagde ...

Lækkert "have album" og hvor er du blevet dygtig til at lave de små videoer, det er meget skønt at se det når du selv fortæller. knus morkaren.