torsdag den 16. august 2012

Magnolia kort og lidt af hvert

Så lykkes det og lave mit strandkort. Tilda fra Magnolia er farvet med Promarker og jeg er lidt stolt over alt mit øvelse med Promarker er ved at lykkes. 
Jeg har mere at sige og vis her. 


Ha en dejlig dag. 

6 kommentarer:

Pialine sagde ...

Dejligt at du gider at lave disse skønne tuturials for os og give os dejlig inspiration :) flot strandkort og motivet er flot malet med promarker, jeg synes personligt ikke det gør noget at man kan se røde kinder på Tilda :)....disse hæklede doilies må jeg prøve når nu mit værelse er færdig :)...sjov hæklet blomst forøvrigt ..
knus

Annette sagde ...

SMUKT kort du igen har lavet. Syntes din farvelægning er blevet rigtig god. Glæder mig til at se flere.

ingejc sagde ...

Fantastisk Tilda kort. Synes du er dygtig til at farvelægge med Promarkers. Lækre detaljer med stickles og de små skaller, kortet er virkelig bare så gennemført. Tak også for videoen, den blomst du viser til sidst er bare skøn.

morkaren sagde ...

Sikken et sødt kort, med Tilda på badetur, smart at pynte med strandskaller, du er da god til at farvelægge, og den hæklede blomst er så fin. knus morkaren.

Sannekreativ sagde ...

Du er da god til at farvelægge med promarker:-) og det er blevet et rigtigt dejligt kort.

Jytte sagde ...

Sødt sommerkort!
Super hyggeligt at du lige viser en lille video også - jeg elsker hæklede blomster, men hækler ikke så godt selv - så jeg køber mig til lidt af og til :)

Knus :)