fredag den 16. november 2012

Julens lækkerier - Panduro udfordring

 Julen nærmer sig og dermed også alle julens glæder. En ny Panduro udfordring er også på gaden, denne gang skal der bruges kapsler og/eller papirtape. Jeg har lavet dette skønne mini album til julen opskrifter, hvor jeg både har pynte med lækkert papirtape, som Panduro Hobby har rigtig mange lække af, samt en enkelt kapsle på forside er det blevet til.
 Her ses kapsleren, som har været en tur igen Big Shot, så den har fået trykket siderne ned pynt med mønsterpapir i bunden. Derefter har jeg klippet et rundt med en hultang i midten og sat stjernen og brads på. Kapsler med sin pynt er limmet over på en rosetteblomste. Ja, jeg er vild med den, hvad synes du?
Kapsler har rigtig mange muligheder for at blive til sødt hjemmelavet pynt.
Her er den først side, i mit opskrift album, min yndlingsopskrift på vanillekrans. Siden er pyntede med papirtape og søde die cuts. I startede var jeg ikke vild med papirtape, men jeg bruger det mere og mere. På forsiden af albummet, har jeg brugt små stumper af en papirtape med snefnug på, så hvis du kikker lidt nærmer vil du se de små snefnug, putte ind her og der.

Her fortæller og viser jeg lidt mere af albummet. 

Kikke over på Panduro Hobby`s blog og se hvordan de andre designer har brugt kapsler og papirtape. Her ligger der også en liste over alle de lækker materialer jeg har brugt.

Og deltage da også i udfordringen og måske vinde.

God fornøjlse og har en dejlig weekend

7 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hold da op et lækkert album! Jeg er vild med måden du har brugt kapslen. Så flot!
God weekend.

Lisa Rasmussen sagde ...

WOW super fantastisk album ;O)

Riet sagde ...

So gorgeous.

Hugs Riet.xx

Pialine sagde ...

Jamen altså jeg vil starte med at sige glædelig jul til dig også ;)...skønt julekageopskriftbog du har lavet, elsker alle de mange søde detaljer du har fået med...
Knus

Karina Beck sagde ...

Hvor er den flot og en god ide!!!!!

Connie sagde ...

Woooow rå stilig album :)


Klem Connie

morkaren sagde ...

Kære Connie, tak for din kommentar, jeg fløj straks herind for at se dit album, hvor er det flot, og den "Tilda bog" har jeg også så nu har du virkeligt inspireret mig, din lille video film er også fin den vil jeg nok se flere gange, og så fik du lige en ny følger. knus morkaren.