fredag den 4. januar 2013

Fra nyt til gamle - Panduro Hobby udfordring

 Så scrapper med udstyret i orden, så har vi også en anden hobby, så vi måske ikke snakker så meget om, nemlig at organiser alt vores udstyr. Vi indkøber tasker, kasse m.v. i håbet om at vi kan holde orden i rodet. Efterhånden er der også dukket facebook gupper op, hvor vi hjælper hinanden med godt ideer til at holde orden. For ikke at tale om alle de you tube videoer der også ligger om emme og Pinterest.
Dem der kender mig og min blog, ved jeg har mange ProMarker, ja okay jeg har dem alle (172 stk.), og jeg har brugt tid meget tid på at flytte, orden og udtænke planer. 
Nu har jeg laver denne kasse, som startede som en kikkasse, jeg malede den først sort, så krakleringslak på, det skal tør min. 2 timer og der efter hvid maling og så havde jeg en super grim kasse. Hmm, jeg kikke lidt på den, gik fra den, men den fik en chance til. Jeg gik i gang med distress ink, Walnut Stain, og sammen med kraklering gav det en super effekt af gamle, godt brugt kasse. På ydersiderne har jeg brugt mønsterpapir fra Prima "Romance Novel". Indeni har jeg opdel kasse med 2 stk meget tykt pap diagonalt til at hold ProMarker på plads. 
 Ja jeg blev så glad for min nye(gamle) kasse at jeg lavet 2 til. Et til pen, den er af pap og en til div. maling, glimmer o.v.s, en lidt mindre kikkasse. Nu pynter de flot på mit scrapbord.

Kik over på Panduro Hobby scrapbooking`s blog og se hvad de andre designer har fundet på og materialeliste til mine projekter. Og deltage i udfordring om et gavekort.

God weekend

5 kommentarer:

Jytte sagde ...

Sikke flotte æsker til opbevaring. Wauw ... imponerende at du har ALLE promarkers!! De ser vel nok godt ud i kassen :)

Knus :)

ingejc sagde ...

Flotte kasser du har lavet, god ide med krydsfeltet indeni, tak for det tip.

Annette / aka sagde ...

Ja, vi scrappere har mange problemer med alle vores sager....Det var lettere at holde orden da man havde en stak papir, et par puncher og et penalhus...haha. Men det var ikke så sjovt at scrappe.
Skønne kasser som jeg lige så som "rigtig gamle" i første øjeblik.
172 Promarkere...vildt ! Men smart måde at opbevare dem på.

Gitte sagde ...

Super flot opbevaring.

morkaren sagde ...

Smart at få noget nyt til at se gammelt ud. knus morkaren.