torsdag den 11. juli 2013

Av, av ,av og endnu et ansigt

Igår var dagen, hvor jeg bare skulle have blevet hjem i min seng. Dagen startede skævet fra startede, hvor jeg i radio hørt, at togene ikke kørt. Hvad skulle jeg så, ok jeg tag bussen. Tag hjemfra i god, men ved busstopstedet opdager jeg bussen lige er kørt, 20 minutter til næsten. Skal skifte bus, og der er så igen 24 minutter til næste bus køre. Ja, ja man skal have god tålemodig med movia. Bussen kommer, og vi køre mod Køge. Da bussen kommer til Karlslunde Station, den station jeg plage at cykle, ser jeg toget komme ind. "#%¤¤%%¤%¤/. HMMMMMM, Ja, så hvis jeg havde gjort som jeg plaget, taget cykle, så havde jeg ikke brugt over en time på det jeg plager at bruge 25 minutter og jeg var ikke kommet forsinket på arbejde.

Senere skal jeg hjælpe en beboer med at spise, Jeg sidder på en af beboerens stol og pludslig forsvinder den under mig og jeg stå/forvirder min ene knæ, så nu sidder jeg med frosen ærter på knæet, der ikke kan bøje.

Idag har jeg så siddet under parasolen og tegnet pigen her over. Jeg har bruget Jane Davenport 3/4 face stencil og inspiration fra Pinterest til den prikket kjole, som jeg er vild med.

Ha en dejlig torsdag aften. 

6 kommentarer:

Jytte sagde ...

Åh, da ... sikken dum dag. Håber knæet har det bedre i dag. Super super flot tegning. Hun er bare smuk!! Hvor er du bare dygtig til at tegne, Connie. Jeg beundrer virkelig dine kreative evner.

God bedring med knæet :)

Maryann Laursen sagde ...

Åh nej, det har da godt nok bare været en af de der ØV dage, men din pige er da rigtig flot. Sikke en evne til at tegne, jeg blir helt misundelig. Håber da at dagen i morgen blir ikke så lidt bedere for dig, og knæet er blevet meget bedre også så.

Lisa Rasmussen sagde ...

ÅÅÅHHH, Connie, hun er bare så smuk og lækker, du er bare så utrolig dygtig til de smukke ansigter!!!
Sikke en ØV dag, håber snart knæet arter sig igen ;O)

Karina Beck sagde ...

Hvor er den flot lavet!!
Og øv da med det knæ.
Rigtig god bedring.!

ingejc sagde ...

Rigtig træls dag, men super smuk pige du har fået lavet

Gitte sagde ...

Sikke en øv dag, håber dit knæ kommer sig. Dit billede er helt fantastisk