mandag den 18. november 2013

Årets første julekort

Jeg har virkelig forsømt min blog her i novenber måned, ikke fordi jeg ikke er kreativ, med der sket bare så meget andet. Bl.a bor jeg på en byggeplads, og de sidste uger er de begyndt på min bygning, hvor vi skal have nye vinduer, nye facader og nye tage. indtil videre har de ødelagt min have, jeg har fælles med resten af naboer, hvor jeg er vant til et hegn på 1,80 m omkring mig. Det giver sjove udfordringer med naboer i nattøj og katte der tror de er herre i gården, bl.a med toilet lide uden for min hoveddør. Idag har jeg fået nye vinduer i stue, så alle møbler er trukket 1,5 m tilbage i stue og kan først komme på plads på onsdag, hvor de laver kammerene.  
Så er vi, min kæreste og jeg blev plejeforældre for dejlig Bella, min brors hund. Hun har været her, samt Spot, min forældrets hund har været på ferie her også. 
Jo, tiden gå meget hurtigt her.

Til det kreative. Jeg har fået en bestilling på 10 kort, alt imellem julekort, fødselsdagskort og et konfirmationskort. Så dem er jeg i fuldgang med. 
Her er det første, et julekort med strikke på og brug af et par juledies. Synes mønsterpapiret er vildt sødt og det er jo in med stikke. 

Ha en dejlig aften, vinter der ved at være over os og jeg har svært ved at lukker pinvinerne ud efter dagens vinduesudskiftning.

5 kommentarer:

Mutte sagde ...

Dejligt hjerte på det smukke kort du har lavet.

Gitte sagde ...

Sikke et fint julekort.

kortmager sagde ...

sikken en god ide med det strik! Papiret passer perfekt :-).

Annette / aka sagde ...

Superflot julekort med noget skønt "strikket papir".
Det lyder da som om du bor midt i et cirkus...haha. Jeg får lidt en fornemmelse af liv i gaden, når jeg læser din beretning.
Men så er der jo noget at se frem til......hvis man skal se lyst på tingene.

Dorthe sagde ...

Super sødt julekort. Det papir midt i hjertet er da for skønt! Hvor er det fra?
Der er heldigvis meget andet end at blogge man også skal ;)
God weekend!