søndag den 9. september 2007

Så blev jeg designer

I mandags var jeg en lille tur forbi http://www.dreampapers.dk, her blev jeg sprugt om jeg ikke ville være designer for butik, da Lindse ikke har tid længde. Nu håber jeg at jeg kan leve op til det hele og få lave nolge Loér og kort, der inspirationer til jer alle.

LOét her over er min først lille DT opgave.

Jeg har en lille svaghed for æbler, da jeg er vild med æblegrød m. kanel og kold ylette til, mums. Jeg har cyklet rundt i området, hvor jeg bor og ved nu hvor jeg skal på æblerov i nær fremtid.
På LOét kan jeg fremhæve de lækker chip board bogstaver fra lildavis designs, som jeg har malet hvid og så trykket doodling på med et autumn leaves stemlpe.

5 kommentarer:

Rikke sagde ...

tillykke :) og jeg er sikker på du kan leve op til det, det er nogen rigti flotte ting du laver...meget inspirerende

Charlotte sagde ...

Stort tillykke med dit nye titel! Flot at du nu er DT medlem hos Dreampapers! Lækre LOer du laver!!

Denne her med æblerne er helt vildt skøn! Elsker de der doodlede titel-bogstaver! Glæder mig til at se mere fra din kreative hånd. :-)

lam sagde ...

Stort tillykke og velkommen om bord. jeg glæder mig til at se hvad du finder på og din første opgave er virkelig vellykket. Super lækkert og fyld med flotte detaljer

Gitte sagde ...

Et meget flot LO - og tillykke med titlen som designer. Du behøver overhovedet ikke være nervøs for at skulle leve op til noget. Selvom Lindse er kanondygtig, så er du bestemt ligeså dygtig.

Susanne sagde ...

Tillykke med titlen og et rigtig flot LO, vil tjekke din side igen