mandag den 10. september 2007

Troublemaker - don´t let that sweet face fool you

Jeg er nok lidt til dødninghoved i øjeblikket og faldet bare pladask for dette papir på SAM i lørdag, passer også prefekt til billederne. Loét skal også hænge på Frederikke´s værelse, så skal det vel være ligt sejt når man er 12 år. Bella er 8 uger på billeder.
På LOét ha jeg leget med nolge klar plastik dimser fra Tim Holtz. Jeg har med hjælp fra glossy accents limmet mønsterpapir på bagsiden og fået nogle sjove store "knapper" ud af dem. Jeg tror aldrig jeg fik brugt dem, men yes det gjord jeg. Jeg fik dem i min goodiebag fra ScrapEvent i Sverige i foråret og tænket hvad skal jeg dog bruge dem til???
Af nolge resterne fra LOét fik jeg lige lavet et sejt pigekort.
6 kommentarer:

Marianne sagde ...

WOW - hvor det bare bare flot - både kortet og LOet. Jeg skal vist have kigget lidt nærmere på det LO og have liftet lidt - der er rigtig mange fede detaljer ;o)

Unknown sagde ...

Så flot, både LO og kort. Har du samtlige Magnolia stempler *G* ??

Charlotte sagde ...

NØJ! Hvor blev Troublemaker LOet bare flot! Lækre farver - og jeg giver dig helt ret: Der er et eller andet ved de der dødningenhoveder! Sejt, super cool og død-flot! :-)

Anne Bente sagde ...

det er altså bare for lækker, både kortet og loen, super flot er det :)

lam sagde ...

Så blev det endelig færdig, så jo hvordan det lå på dit bord hele dagen i lørdags ;O) Det er blevet super lækkert, du har ret papiret passer perfekt til billederne.

tak for inspiration til hvad jeg kan bruge de klare plastikdimser til.

Susanne sagde ...

det er bare et godt LO og super måde du har fået brugt resterne på.