onsdag den 18. februar 2009

ice cold

Inspirere af vejret tog jeg en lille fridag fra eksamen igår, og fik lavet dette LO. Billeder er hvis fra 2006, er desværre ikke sikke, men en fredag kom der et islag, så alt var pakket ind i is næste morgen, der var et fantatist syn om morgen. Der er nogle der kan huske datoen vil jeg gerne have den.
Loét er lavet i gammelt, gammelt Basic Grey papir. Swirls er 100 % handlavet, men kopier af Primas og har koste mig 6 kr i sten, lidt lim og en masse tromodighed. ;o) Men jeg laver gerne et par stykke til, da jeg er vilde med dem.
På fredag skal jeg ind og hygge mig på Alt for damer messen i Forum, hvor Dreampapers udstiller i weekend. Ses vi der????
Forsat go uge.

4 kommentarer:

maria sagde ...

Wow hvor er det bare fantistk flot LO med så mange lækre detaljer.
jeg kan kun huske en dag hvor det så sådan ud om morgen, skolen her ude var lukket og ungerne fik snefri det var den 22.2.07, dagen før Bertrams 1 års fødselsdag, det var nemlig lige før han ikke fik nogle gave for mange veje var ufremkommenlig, ved ikke om det er den dag :0)

Anonym sagde ...

Fantastisk lo. Super fede syninger.

Gitte sagde ...

Woaw et utroligt flot LO. Fede detaljer du har på.Flot papir. Mums de swirls er bare lækre. Det må du lære mig at lave.:)
Jeg kommer også i Forum på fredag så ses vi der.:)
Du må ha' en rigtig god aften
Vi ses fredag.:)
Knus Gitte

Karina Beck sagde ...

Hold da op et lækkert vinter layout. Lækkert set up. Du har da verdens største tålmodighed med de swirls. Flotte er de.
God aften til dig.