søndag den 8. februar 2009

Mål for 2009

Igår havde jeg en dejlig dag på Scrap´N´dream messen. Dagen var super godt arrangeret og jeg fik både snakket, købt ind, spist is og popcorn og scrappede. Jeg fik scrappede dette LO, som er et hele dages projekt.
Kanten har jeg klippet, hulet og sværtet. Mønsterpapiret (fra Basic Grey) blev her efter sværte, revet op og syet på kartonen med broderigarn. Målene er skrevet med Just Rise stemlperne. Synes Stemlperne fra Just Rise bliver bedre og bedre efter hånden som jeg finder flere og flere muligheder med dem. De kan kun anbefaldes.
Denne swirls er ikke fra Prima, men lavet fra bunden fra. Jeg har læste en artikel på ScrapSisters, om hvordan man laver sine egne swirls. Det tage lidt tid, men resultatet er jeg super glad for og så har swirlen kun kostede et par kr.

Tak til Annette og Brit for en super dag igår. Og tak for hyggeligt selskab ved bordet, hvor jeg sad. Dejligt at få snakket med mange af jer andre, som jeg ikke ser så tit.

Ha en go uge. Jeg starter min store afsluttende eksamen i den kommende uge.

14 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åh... hvor er den flot, og den swirl der er jo bare super flot, og du miiiiiilde så tynd du dog er blevet,det må være mærkeligt, hvor meget har du tabt dig nu?du ser super flot ud.

Pialine sagde ...

Selvtak Connie - altid hyggeligt at sidde ved siden af dig :o) ... og som jeg sagde til dig igår så synes jeg LO´et er flot - er vild med de farver du har sat sammen samt temaet på din LO.
Pøj Pøj med eskamen....jeg vil tænke på dig.
Knuzzer

Karina Beck sagde ...

Jeg synes, at det var et rigtig lækkert layout, du fik lavet. ( godt nogen fik lavet noget ; ) )Skønne farver og god måde at bruge justrite stemplerne. Det må jeg huske.
Også lækker swirl.
Pøj pøj med eksamen.

Pia sagde ...

Super lækkert layout og en god måde at huske sine mål og ja der er mange muligheder med de fine stempler. Du må have rigtig mange gange held og lykke med din eksamen

Charlie sagde ...

Hallo - hvad er det lige for en lækker turkisklædt kavalergang??? OG et flot LO med ædle mål for året, som jeg bestemt vil krydse fingre for at du når allesammen - men lur mig om du ikke gør, for du er jo en sej nyser... Pøj pøj med eksamen. ØV jeg ikke var med i Tåstrup, men familie er jo ikke kun noget man kan scrappe, men noget man også forventes at være sammen med f.eks. når de har fødselsdag - så det har jeg snart brugt hele januar og starten af februar på. Men hyggeligt er det jo - selvom man desværre går glip af scraptimer.... =0)

Netti sagde ...

Det der layout gik jeg forbi da det ikke var færdigt..hvor er det blevet virkelig flot. Den der swirl er da enormt flot.

fie & Co sagde ...

Lækkert layout og i dejlige farver;0)¨
Gad sørme godt og have været der i går;0)

Heidi sagde ...

rigtig skønt lo og så flot den swirls er og skønne farver ;o)

Unknown sagde ...

Figtig flot layout, super swirl

Gitte sagde ...

Tusindt tak for sidst, det var super hyggeligt som altid.
Waow et lækkert LO du fik lavet. Det ser godt ud med Just-rite stemplerne, og en fed swirls. Det skal jeg huske.:)
Held og lykke med den kommende eksamen.:)
Knus Gitte

Gitte sagde ...

p.s Hi hi hvad ser jeg en blogliste. ;)

Mia sagde ...

Hold op et flot og gennemført LO. Hmmm måske jeg er nødt til at invistere i de der Just Rite stempler - det der er godt nok smart! Jeg kan rigtig godt lide at du har blandet dansk og engelsk. Sikke et arbejde med at sy!

lam sagde ...

Tak for en hyggelig lørdag og k..... dit layout blev flot

Sarah sagde ...

Super flot LO. Mange fine detaljer og jeg elsker farverne.
Tak for en hyggelig dag i lørdags.