søndag den 22. marts 2009

My new face

Efter 2 år på "kur" og jeg har tabt mange kilo, så ligner mit ansigt ikke sig selv mere. Jeg tænker hvergang jeg ser billeder af mig selv, "hvem er det???". Derfor endnu et LO med billeder af mig selv, så jeg måske en dag genkender hende på billederne.
Loét er laver i gult, ikke en farve jeg har lavet mange LOér i, tror dette er det første. Papiret er fra Basic Grey "Porcelain" endnu en lækker serie fra dem. Så har jeg også for første gang bølgepap på LOét, blev inspiraere af et LO, Annette fra Dreampapers, vist mig.
Her gå al tid med at læse og lave lektier, men jeg skulle lige nå at være lidt kreativ her i weekenden. Jeg må tilbage til min rapport om Candida albicans, forsæt god weekend til alle og undskylde jeg ikke når lidt kommentar på jeres bloge.

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot opsat layout. Imponerende at du kan have så mange billeder på et layout.

Riet sagde ...

what a gorgeous layout Connie.

hugs Riet.x

Pialine sagde ...

Hvor blev dit LO flot og lækker opsætning. Jeg er også imponeret af de foto´s du tager af dig selv - det er du altså god til :o)
Håber det hjalp lidt at komme væk fra lektierne.
Knuzzer
Pialine

Gitte sagde ...

Wow hvor er det et skønt LO. Lækker opsætning. Jeg kan godt lide at du har så mange billeder på. :)
Pøj pøj med lektielæsningen ;)
Du må ha' en rigtig god søndag aften
Knus Gitte

Pia sagde ...

super flot layout og kanon at kunne få plads til så mange billeder, det er et flot resultat du har nået og du må da til at vænne dig til at se den smukke Connie du ser i spejlet. Held og lykke med din rapport

Brit sagde ...

Fantatisk LO du har fået lavet - og super god ide med at få taget billeder af sig selv (gør-det-selv-billeder).