lørdag den 31. marts 2012

Kort med målstok

Ja, et kort med et stykke målstok. Målstokken er et fund, den lå på det fortov, hvor jeg gå hverdag til og fra arbejde. Først så jeg bare den lå der, så begyndt jeg at tænke over den lå der, så kikke jeg efter den hver dag, så begyndte jeg at få ideer om den kunne brugs til nået. Ja, så glemme jeg at tag den og den dag jeg huskede det var den væk, men jeg fandt den, en havde sparket til den.


Nu er den blevet en del af et fødselsdagskort til min far, med tank om hvor mange målbånde og stok han har givet mig i årene løb og som af en eller anden grund altid måler forkert, når jeg måler. Hmmm


Her ses kort indvendigt, hvor jeg har lavet en lomme, hvor jeg skal have penge i, som gave til min far. Kort er lavet med Prima "Printery" serie, som jeg er vild med.

Nu er der ikke længe til jeg kan afsløre en hemmelighed, som jeg synes, jeg har gemt lænnnnge. Glæder mig til ar fortælle om den....

9 kommentarer:

Riet sagde ...

What a beautiful card Connie.

Hugs Riet.xx

morkaren sagde ...

Sikken et flot "farkort" det bliver han glad for, sjovt med den tommestok du går forbi flere gange,inden du finder ud af at den er meget anvendelig, og så var det lige før det var forsent. knus morkaren.

Arnhilds Kreative hender sagde ...

Nydelig kort. Klem fra Arnhild

Bente Årstad sagde ...

KJEMPEFLOTT KORT OG SÅ LURT Å BRUKE EN BIT AV EN MÅLESTOKK:)

Karina Beck sagde ...

Kanonflot herrekort med mange fede detaljer!
Og sjov historie med målestokken.
God weekend.

Stinne sagde ...

Fedt kort - og fedt at du kan give din far igen... hi hi

Glæder mig til den 6 april.

God påske søde

Connie sagde ...

Så fint :)
Klem Connie

Alfie sagde ...

Et lækkert mandekort med dejlige detaljer - fedt når tingene har lidt historie :-)

Dorthe sagde ...

STORT TILLYKKE med din nye DT plads, den er helt bestemt velfortjent - du er super dygtig.. Og jubiiii nu kan jeg igen komme på din blog - endelig!
Rigtig God Påske til dig.